Βόλεϊ

Η «πρωτάρα» που νίκησε την ΑΕΚ βγήκε MVP

Η μεγάλη νίκη του ΟΠΕΡ επί της ΑΕΚ έβγαλε, φυσικά, την MVP της 4ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών, με την Στέλλα Λαγουδάκη να ξεχωρίζει στη νίκη των Κρητικών. Πολυτιμότερη για την 3η αγ. η Καετάνο.

Νίκη έκπληξη πήρε ο ΟΠΕΡ επί της ΑΕΚ και, όπως αναμενόταν, έβγαλε την MVP της τέταρτης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Η Στέλλα Λαγουδάκη, που έτσι κι αλλιώς είχε ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις της, αυτή τη φορά πήρε και τον τίτλο της πολυτιμότερης παίκτριας, αφού πέτυχε 20 πόντους (18/42 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ, 47% υπ. – 33% άριστες).

«Είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύομαι MVP και όσο να’ ναι είναι μεγάλη όσο και ευχάριστη έκπληξη για μένα. Πάντως όλη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά κόντρα στην ΑΕΚ κι αυτό ήταν που με χαροποίησε περισσότερο, ενώ θα ήθελα να αφιερώσω αυτή την προσωπική μου επιτυχία στην οικογένεια μου που με έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε η 28χρονη ακραία στην επίσημη σελίδα της ΕΟΠΕ.

MVP της 3ης αγωνιστικής η Καετάνο του Άρη


Με καθυστέρηση ανακοίνωσε την πολυτιμότερη παίκτρια της 3ης αγωνιστικής η ομοσπονδία του βόλεϊ, με την Τζου Καετάνο να παίρνει για δεύτερη φορά φέτος τον ατομικό τίτλο, μετά απ’ αυτόν της πρεμιέρας.

Η Βραζιλιάνα ξεχώρισε στη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε ο Άρης επί του Μαρκόπουλου, στο συναρπαστικότερο ματς της αγωνιστικής.

«Νομίζω ότι ιδανικότερη εκκίνηση στην σεζόν δεν θα μπορούσα να είχα φανταστεί. Η ομάδα είναι αήττητη, εγώ αναδείχθηκα για 2η φορά MVP. Όλα μοιάζουν να είναι τέλεια. Το αφιερώνω στην ομάδα και τις συμπαίκτριες μου. Στο βόλεϊ κερδίζει πάντα η ομάδα και τα κορίτσια το αξίζουν όσο κι εγώ», δήλωσε η κορυφαία παίκτρια της αγωνιστικής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x