Βόλεϊ

Γκαράς στο ΣΠΟΡ FM 94.6: «Ευκαιρία μας να πάρουμε το πρωτάθλημα όπως και πέρυσι»

Την ευκαιρία να πάρει το πρωτάθλημα όπως και πέρυσι έχει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο λίμπερό του, Δημήτρης Γκαράς, στον ΣΠΟΡ FM 94.6, ενώ υποστήριξε πως δεν πρέπει να πέσουν στην παγίδα του 2-0.

Την ευκαιρία να πάρει το πρωτάθλημα όπως και πέρυσι έχει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο λίμπερό του, Δημήτρης Γκαράς, στον ΣΠΟΡ FM 94.6, ενώ υποστήριξε πως δεν πρέπει να πέσουν στην παγίδα του 2-0.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94.6

«Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα ότι κάναμε το 2-0 και ότι εντάξει θα κερδίσουμε εδώ πάνω. Είναι στο χέρι μας η πρόκριση, πρέπει να μπούμε όπως στα ματς στο Ρέντη. Θέλουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό», είπε αρχικά.

Για τον κόσμο που αρχίζει να πηγαίνει περισσότερο στο γήπεδο: «Έχει στρεφθεί πολύς κόσμος στο βόλεϊ, είναι η ευκαιρία του ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα όπως και πέρυσι. Το μεγάλο περσινό μας στοίχημα ήταν να φέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Ο κόσμος είναι ζεστός και είμαστε ευχαριστημένοι που θα είναι κοντά μας και θέλουμε να γιορτάσουμε την πρόκριση στον τελικό όλοι μαζί».

Για το πώς διαχειρίστηκαν τις δύο ήττες σε Λγικ Καπ και Κύπελλο από τον Ολυμπιακό: «Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να διαχειριστούμε την κατάσταση για να μη μπει η εσωστρέφεια στην ομάδα. Δουλέψαμε πολύ καλά στις προπονήσεις, με μεγάλη ένταση και πάθος για να μας γυρίσει η ψυχολογία και αυτό το καταφέραμε και γίναμε πιο σκληροί και πιο μαχητικοί και αυτό μας έδωσε τις νίκες.

Όταν χάσαμε στο Λιγκ Καπ και στο κύπελλο από τον ολυμπιακό, δεν πιστέψαμε σε καμία περίπτωση ότι αυτή η ομάδα μπορεί να μας κερδίσει ξέραμε ότι δεν είμαστε μέχρι εδώ αλλά ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα».


Για το τι είναι σημαντικότερο σε έναν αγώνα βόλεϊ: «Όλα στο βόλεϊ είναι καθαρά θέμα στατιστικής και στρατηγικής, πως θα προετοιμαστείς, πως θα ψυχολογήσεις τον αντίπαλο και να υπολογίσεις τα δεδομένα του παιχνιδιού. Σημαντικότερο θεωρώ την ψυχολογία κάθε παίκτη».

Για την ατμόσφαιρα σε αυτά τα ματς: «Κανείς δεν θέλει να συμβαίνουν επεισόδια στο γήπεδο. Θέλουμε να υπάρχει ένα ευγενές κλίμα, να μην κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x