Βόλεϊ

«Φωτιά» στην Κυψέλη

Στο κλειστό της Κυψέλης διεξάγεται την Τετάρτη το μεγάλο ντέρμπι της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ των γυναικών, καθώς ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στην Κυψέλη.

Οι δυο ομάδες κοντράρονται μερικές μέρες πριν τον μεταξύ τους αγώνα για την Α1.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο κι, όπως σημείωσε ο Γιώργος Ρούσης: «Θέλουμε να συνέλθουμε από την εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου. Σίγουρα, είναι δύσκολο το παιχνίδι, αλλά πρέπει να ανασυνταχθούμε και να παίξουμε με συγκέντρωση, ώστε να έρθει η πρόκριση».

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στις «πράσινες», ενώ στην ΑΕΚ ο Μανώλης Ρουμελιώτης δεν υπολογίζει τη Λαγουδάκη, με τον τεχνικό της "Ένωσης" να δηλώνει πως: «Θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Είμαστε έτοιμοι και, με εξαίρεση τη Λαγουδάκη, μετά από καιρό είμαστε χωρίς προβλήματα. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα παίξουμε με μαχητικότητα και θα διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Το πρώτο σερβίς της ημέρας θα δοθεί στην Αργυρούπολη, εκεί όπου η τοπική ομάδα, τρίτη στο δεύτερο όμιλο της δεύτερης Εθνικής, υποδέχεται τον πρωτοπόρο της Α1, Ολυμπιακό.

Ο ΑΟΝΑ είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της κατηγορίας στους «16» γης διοργάνωσης κι, όπως παραδέχτηκε ο τεχνικός της, Βασίλης Αρναούτης: «Προφανώς για εμάς, είναι μια πραγματική γιορτή. Είναι μεγάλη ευτυχία που θα βρεθούμε στο ίδιο γήπεδο με αθλήτριες πρότυπα για τα δικά μας παιδιά. Είναι μια επιβράβευση της πορείας της ομάδας και της συμμετοχής της στο Κύπελλο. Δεν υπάρχει κανένα άγχος και είναι μια πραγματική γιορτή…».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Νικολάκης σημείωσε πως: «Πρόκειται για ένα ματς το οποίο είναι "νοκ άουτ" και είναι σημαντικό τέτοιου είδους παιχνίδια να τα βλέπεις σοβαρά, γιατί δεν χωράνε λάθη. Με αυτή τη λογική, πρέπει να αντιμετωπίζεις αυτό το θεσμό που απαιτεί ένα βαθμό επιπλέον σοβαρότητας. Χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε την ομάδα της Αργυρούπολης, η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια. Και επειδή προερχόμαστε από τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, θέλει προσοχή και συγκέντρωση».


Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Πανελληνίου, 20.00 (ΝΕΡΙΤ Plus), Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (Τσίτσικας – Μαρκάτης,
Τσιντομηνάς)

Α’ Αργυρούπολης, 19.45, ΑΟΝ Αργυρούπολης – Ολυμπιακός ΣΦΠ (Οικονόμου Μ. – Δαλέκου)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x