Βόλεϊ

Φυλάκιση με αναστολή στον Ενγκαπέ

Ο Ερβίν Ενγκαπέ τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης τριών μηνών με αναστολή από γαλλικό δικαστήριο για την επίθεση εναντίον ελεγκτή του οργανισμού σιδηροδρόμων στο Μονπελιέ τον περασμένο Ιούλιο.

Οι φήμες ήθελαν τον Γάλλο κορυφαίο βολεϊμπολίστα να απαιτεί την καθυστέρηση στην αναχώρηση της αμαξοστοιχίας, ώστε να προλάβει ένας φίλος του το συρμό, επειδή είχε καθυστερήσει να φτάσει στο σταθμό, με τον ελεγκτή να αρνείται να ικανοποιήσει το σχετικό αίτημά του και να δέχεται την επίθεση από τον Ενγκαπέ.

Εννιά μήνες μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, το δικαστήριο επέβαλε την προαναφερόμενη ποινή και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ στον 25χρονο ακραίο της Μόντενα, ο οποίος θα αγωνιστεί κανονικά στα πλέι οφ του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Ενγκαπέ θα βρεθεί και ενώπιων της ακροαματικής επιτροπής της ιταλικής δικαιοσύνης, προκειμένου να απολογηθεί για το τροχαίο ατύχημα που είχε προκαλέσει στις αρχές Νοεμβρίου και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ανθρώπων.

Ο αθλητής είχε αποχωρήσει άμεσα από το σημείο, αμέσως μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, ωστόσο δύο ημέρες αργότερα με ανακοίνωσή του ανέλαβε την πλήρη ευθύνη του συμβάντος, ζητώντας συγγνώμη από τα θύματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x