Βόλεϊ

Φινάλε με ήττα για Θέτιδα

Με εντός έδρας ήττα 2-3 σετ από τον ΖΑΟΝ ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια της Α2 βόλεϊ γυναικών οι αθλήτριες της Θέτιδος.

Το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογική σημασία, αλλά κυρίως προετοιμασίας, ενόψει της πρώτης φάσης των πλέι οφ ανόδου στην Α1, όπου μετέχει η ομάδα των νοτίων προαστίων, καθώς τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρώτου υποομίλου.

Οι αγώνες της πρώτης φάσης ξεκινούν το τριήμερο 15-17/4 σε ουδέτερη έδρα με τη συμμετοχή και των Ηλυσιακού, Πανιωνίου και Μεσσηνιακού, όπου την πρόκριση στην τελική φάση των πλέι οφ θα πάρουν οι δύο πρώτοι.

Στη συνέχεια, οι δύο πρώτοι του Νότου θα σχηματίσουν νέο όμιλο με τους δύο νικητές του Βορρά, όπου σε ουδέτερη έδρα το τριήμερο 22-24/4, θα αγωνιστούν για τρεις θέσεις στην Α1.

Να σημειωθεί πως αυτός ήταν ο τελευταίος εντός έδρας φετινός επίσημος αγώνας της ομάδας και για αυτόν το λόγο ο σύλλογος ήθελε να αφιερώσει αυτή την πορεία, όπως και κάθε νίκη της, σε έναν δικό της άνθρωπο που έφυγε άδικα, τον Χρήστο Παπαθανασίου, του οποίου η παρουσία θα είναι πάντοτε δίπλα στο σύλλογο.

Για αυτό, με την ολοκλήρωση του πρώτου σετ, ο πρόεδρος του συλλόγου κάλεσε κοντά του τους γονείς και τη σύζυγο του Χρήστου Παπαθανασίου, που βρέθηκαν στην κερκίδα, και τους προσέφερε ένα προπονητικό ενθύμιο της πορείας του Χρήστου Παπαθανασίου στον σύλλογο.


Τα σετ: 21-25, 32-30, 21-25, 25-20, 13-15

Θέτις (Σωτηρόπουλος): Βρέλλου, Τουρνάκη, Μελετιάδη, Αλεξανδροπούλου, Φραγκιαδάκη, Ζήση Π., Καραμπαλή (λ), Κερασιώτη (λ), Φωτεινού, Λεωνίδου, Αναγνώστου

ΖΑΟΝ (Μπλάμη): Τσατσούρη, Καλαϊντζάκη, Φιλιπιόνκα, Γιαννακοπούλου, Κιουτσιούκη, Μουρατίδη, Ξηνταρά (λ) / Νικολέτου (λ), Αναστασίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x