Βόλεϊ

Φιλική πρεμιέρα με νίκη για Παναθηναϊκό

Με νίκη 3-1 σετ κόντρα στον Εθνικό Πειραιά εγκαινίασε τα φιλικά ματς προετοιμασίας της νέας περιόδου η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-1 σετ τον Εθνικό Πειραιά της Α2 ανδρών σε φιλικό ματς προετοιμασίας στην Κυψέλη και ξεκίνησε θετικά τις αναμετρήσεις προετοιμασίας.

Ο Δημήτρης Ανδρέοπουλος αναλώθηκε σε αλλαγές σχημάτων και τακτικής.

Οι Βραζιλιάνοι Φερέιρα-Ούγκο και ο Βούλγαρος Άλεξ Σιμεούνοφ ήταν οι κορυφαίοι της αναμέτρησης.


Τα σετ: 25-19, 25-16, 19-25, 25-19

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Φερέιρα, Μαρούλης, Ούγκο, Σιμεούνοφ, Πανταλέων, Κανέλλος, Πολυχρονιάδης (λ.), Ρούσης, Σαμαντάς, Μπέλος, Μπούρας

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κλαρούδας): Λιόντας, Αλεξίου, Τοκάνης, Παπακυριάκου, Τουρνάκης, Μπάσης, Βολουδάκης (λ), Σιώπης, Δημητριάδης, Πουλής


Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε πως: «Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Ικανοποιημένοι είμαστε. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, παρόλη την κούραση, κυρίως όσο πέρναγε η ώρα».

Ο Γιώργος Κλαρούδας είπε πως: «Είναι το δεύτερο φιλικό, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, βγάλαμε καλά συμπεράσματα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που θα είναι καλή και φέτος. Μας δυσκόλεψε στην υποδοχή και δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x