Βόλεϊ

«Ευλογήθηκε» ο Ολυμπιακός

Παρουσία του Μιχάλη Κουντούρη, του Παντελή Ταρνατόρου και των ομάδων ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού, διεξήχθη στο «Μελίνα Μερκούρη» ο αγιασμός των τμημάτων βόλεϊ την Πέμπτη.

Για άλλη μια φορά, τη σεζόν ευλόγησε ο παπαΝικόλας, ο οποίος τόνισε προς τους παρευρισκόμενους αθλητές και τις αθλήτριες πως: «Χαίρομαι που βρίσκομαι για άλλη μία χρονιά στον Ολυμπιακό. Πριν ένα χρόνο, είπα στα κορίτσια πως θα κάνουν το νταμπλ και το έκαναν. Το ίδιο θα κάνουν και φέτος. Το ίδιο και τα αγόρια. Εύχομαι να κρατήσετε τα κεκτημένα και να πάτε πιο μακριά στην Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε μαζί μας τα νέα παιδιά στα τμήματα υποδομής. Τα νέα παιδιά θα μάθουν βόλεϊ κοντά στα ινδάλματά τους και θα έχουν έξτρα κίνητρο».

Ο Δημήτρης Καζάζης τόνισε πως: «Εύχομαι, πάνω απ' όλα, να έχουμε υγεία, που είναι και το πιο βασικό, ειδικά μετά και την περυσινή χρονιά. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τα κεκτημένα και στην Ευρώπη να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

Για τη φετινή Volleyleague, τόνισε πως: «Θα είναι και φέτος ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Η απόφαση για τον τέταρτο ξένο θα βοηθήσει. Βλέπουμε όλες τις ομάδες, οι οποίες έχουν υψηλούς στόχους, να ενισχύονται. Θεωρώ πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι ακόμα πιο δύσκολο από πέρυσι. Θα είναι ένα πρωτάθλημα κουραστικό και δύσκολο και όποιος αντέξει μέχρι το τέλος».

Για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Έχουμε θέσει ως στόχο να φτάσουμε ακόμα πιο μακριά φέτος, να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είτε σε άλλη ευρωπαϊκή διοργάνωση και για αυτό θα προσπαθήσουμε. Θέλουμε να το κάνουμε και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Για την κατάσταση του Γιορντάνοφ: «Έχει ακολουθήσει ένα πρόγραμμα πολύ σκληρό όλο το καλοκαίρι, δεν έχει καθίσει καθόλου και έχει κάνει τεράστια προσπάθεια. Έχουμε πάρει την απόφαση και για αυτά που έχει προσφέρει και για αυτά που θα προσφέρει, από την προπόνηση και την "τριβή" που θα έχει, θα έχουμε πιο σίγουρα αποτελέσματα σε λίγες μέρες».

O Παντελής Ταρνατόρος τόνισε πως: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ μεγάλο σωματείο, οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι, κάθε χρόνο η διοίκηση προσπαθεί να ενισχύσει όλες τις ομάδες. Όπως είδατε και στην ανδρική και στη γυναικεία ομάδα, πήραμε ότι καλύτερο κυκλοφορούσε στην αγορά. Έχουμε μεγάλες βλέψεις και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι παίκτες να είναι υγιείς, η ομάδα να είναι οικογένεια, που θα είναι, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη και ενωμένη οικογένεια».

Για τον στόχο της Ευρώπης: «Η διοίκηση με τον κ. Κουντούρη ξεκίνησε την προσπάθεια εξυγίανσης και αυτή τη στιγμή δεν χρωστάει πουθενά και έχει αρχίσει από φέτος την ενίσχυση. Μας ενδιαφέρει η Ευρώπη, το επίπεδο εκεί είναι πάρα πολύ υψηλό, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Οι βλέψεις της διοίκησης είναι, χρόνο με τον χρόνο, ο Ολυμπιακός να ενισχύεται για να φτάσουμε ακόμα σε επίπεδο φάιναλ-4. Αυτό κοιτάμε, αν έρθει φέτος είναι ευπρόσδεκτο, αλλά η λογική της διοίκησης είναι να ενισχύουμε την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο».

Για τη φετινή Volleyleague: «Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βλέπουμε τις ομάδες θεωρητικά. Πέρυσι, ήταν το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, φέτος πιστεύω θα είναι ακόμα περισσότερο, έχουν ενισχυθεί οι περισσότερες ομάδες, εφόσον υπάρχει και η προσθήκη του τέταρτου ξένου και όποια ομάδα το επιλέξει, θα τους δώσει ποιότητα. Ευελπιστούμε ότι θα πάνε όλα καλά, όλες οι ομάδες θα κοιτάξουν τα προβλήματα που έχουν να λύσουν και τώρα πάμε να κάνουμε μία ρύθμιση με τους αθλητές. Θα "ανασάνουν" και αυτοί, αλλά και τα σωματεία και πιστεύω ότι κινούμαστε προς μία θετική κατεύθυνση».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x