Βόλεϊ

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα…

Μετά την επιτυχία επί της Νοσατέλ, ο Πανναξιακός επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα, υποδεχόμενος την Παρασκευή στις 18:30 τον Ηρακλή για την όγδοη αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Το ματς είχε αναβληθεί την προκαθορισμένη ημερομηνία, λόγω ακριβώς των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των νησιώτισσσων.

«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και, μόνο με την απόδοσή σου, μπορείς να το κάνεις να φαίνεται εύκολο. Παίζουμε δύο μέρες μετά το ματς με τη Νοσατέλ, αλλά έχουμε αφήσει πίσω την Ευρώπη και το μυαλό μας είναι μόνο στο πως θα πάρουμε τους βρεις βαθμούς για να μείνουμε κοντά στην κορυφή», τόνισε ο Ζόραν Κόβαζιτς, ο οποίος, με εξαίρεση τη Λαδένη, έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή του.

Αντιθέτως, ο Γιάννης Ορφανός δεν υπολογίζει στις Παλτιμσιζόγλου, Δαμιανίδου, οι οποίες έμειναν στη Θεσσαλονίκη, λόγω ίωσης, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή της Πάντεβα, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στο γόνατο.

«Ο Πανναξιακός είναι μια ομάδα άλλου επιπέδου και, παρά τη φυσιολογική της κούραση, είναι το απόλυτο φαβορί. Εμείς έχουμε δουλέψει καλά αυτές τις δύο εβδομάδες και θέλουμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα μέσα στο γήπεδο για το που βρισκόμαστε, αλλά και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε», τόνισε ο τεχνικός των «κυανόλευκων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x