Βόλεϊ

Διπλό «χτύπημα» από Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Με δύο κινήσεις ενίσχυσε το ρόστερ της νέας περιόδου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αποκτώντας τον Πέταρ Τουρανιάνιν και ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τον Χρήστο Κιόση.

Οι ακρίτες συμφώνησαν με τον Σέρβο κεντρικό για τον επόμενο χρόνο, με τον 29χρονο να στέλνει την Τρίτη υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του. Ο Τουρανιάνιν την περυσινή σεζόν αγωνιζόταν στη ρουμανική Κραϊόβα.

Όσο για τον 33χρονο Έλληνα κεντρικό, ανανέωσε τη συνεργασία του επίσημα για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Συνεχίζει τη συμπλήρωση του "παζλ" για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που προχώρησε και επίσημα σε δύο νέες κινήσεις. Οι Εβρίτες ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Χρήστο Κιόση, με τον 33χρονο κεντρικό να προσφέρει για ένα ακόμη χρόνο τις πολύτιμες εμπειρίες του στην ομάδα του Σάκη Μουστακίδη.

Ο Θεσσαλονικός άσος είχε εξαιρετική σεζόν στο πλευρό του Γιώργου Παπάζογλου, τον οποίο ουσιαστικά καλείται να αντικαταστήσει και κέρδισε επάξια μια θέση στο νέο ρόστερ. Ο μπλοκέρ (1.96μ), πέραν της θητείας του σε ΠΑΟΚ, Άρη, Πανελλήνιο και ΓΣ Λαμίας, στέφθηκε πριν δυο χρόνια νταμπλούχος με τον Ολυμπιακό.

Στο δίδυμο της πάσας, στο πλάι του Σταύρου Κασαμπαλή, θα βρίσκεται ο Κώστας Βλαχόπουλος, ο οποίος επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη, αφού την περίοδο 2012-2013 είχε ξαναφορέσει τη φανέλα του Εθνικού. Ο 26χρονος ύψους 1.93 Ναουσαίος τη χρονιά που τελείωσε αγωνίστηκε στη Λαμία και την περίοδο 2013-2014 στην Καρδίτσα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x