Βόλεϊ

Διαζύγιο για ΑΕΚ και Μπουρκόφσκι

Σε χωριστούς δρόμους θα βαδίζουν στο εξής Βαλεντίν Μπουρκόφσκι και ΑΕΚ, καθώς έχει επηρεαστεί από όσα συμβαίνουν στην ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Αποφασισμένος να φύγει για την πατρίδα του, δείχνει ο Βαλεντίν Μπουρκόφσκι, εμφανώς επηρεασμένος από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ.

Ο Ουκρανός κεντρικός του «Δικέφαλου», βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και την αδυναμία αυτής να του πληρώσει τα δεδουλευμένα, δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει, κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης προσπάθησε να μεταπείσει τον 28χρονο λέγοντας του πως θα φέρει στην Ελλάδα την οικογένεια του. «Δεν πιστεύω πλέον κανέναν. Έχουν κλονιστεί τα νεύρα μου και η υγεία μου με αυτά που έζησα στην ΑΕΚ», ήταν η απάντηση του Μπουρκόφσκι.

Μάλιστα προκειμένου να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Λαμία, απαίτησε να του φέρουν ένα αεροπορικό εισιτήριο για την Ουκρανία και 400 ευρώ. Με εντολή του προέδρου της Ερασιτεχνικής, τού εκδόθηκε το εισιτήριο για την Δευτέρα 15/12.

Πέραν όμως του Ουκρανού, πρόβλημα υπάρχει με άλλους τρεις ξένους. Χόρχε Παγιάν, Μπάλσα Ραντούνοβιτς και Ινοσλαβ Κρνιτς, έχουν δώσει διορία μέχρι τον αγώνα κόντρα στη ΜΕΝΤ. Η μόνη περίπτωση παραμονής είναι η θεαματική αλλαγή των οικονομικών της ΑΕΚ.

Έτσι, τα προβλήματα είναι πολλά για τους «κιτρινόμαυρους». Στο μεταγραφικό τομέα το πρόβλημα είναι ότι κάθε ξένος που φεύγει από την Ένωση δεν μπορεί να αντικατασταθεί, αφού εδώ και ένα μήνα έχει γίνει απαγόρευση μεταγραφών ξένων παικτών, σύμφωνα με την CEV και τη FIVB.

Και στο αγωνιστικό τομέα, ο αγώνας με τη ΜΕΝΤ μοιάζει με τελικός για τον «Δικέφαλο», καθώς αν χάσει και να μπει στα πλέι άουτ, θα έχει χάσει έδαφος έναντι της ομάδας της Τούμπας.

Επιμέλεια: Στελλίνα Βυθούλκα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x