Βόλεϊ

Διακοπές με αήττητο θέλει ο Παναθηναϊκός

Να τελειώσει τις υποχρεώσεις που έχει μέσα στο 2014 αήττητη θέλει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, η οποία θα υποδεχτεί τον Ηρακλή στην δέκατη αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Γυναικών.

Το τελευταίο του παιχνίδι για φέτος θα δώσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στην δέκατη αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Οι «πράσινες» βρίσκονται μόνες πρώτες και αήττητες στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλουν τη νίκη στο ματς, για να ολοκληρώσουν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους μέσα στο 2014, αφού την επόμενη αγωνιστική έχουν ρεπό.

«Παίζουμε το τελευταίο μας παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή. Φυσικά θέλουμε να κλείσουμε το έτος και τον α’ γύρο αήττητοι. Στόχος μας είναι να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και απέναντι στον κόσμο μας, καθώς ο β’ γύρος αργεί να ξεκινήσει, ενώ τα δύο πρώτα παιχνίδια της χρονιάς είναι εκτός έδρας, οπότε θα αργήσουμε να ξαναπαίξουμε «σπίτι» μας και τους περιμένουμε σε αυτό το ματς», δήλωσε ο Γιώργος Ρούσης, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Ηρακλής από την άλλη περνάει διήμερο «φωτιά» αφού θα δώσει δύο ματς μέσα σε δύο μέρες. Την Παρασκευή γνώρισε την ήττα στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και έτσι φτάνει στο ματς με τις «πράσινες» χωρίς να έχει κατακτήσει βαθμό.
Ο Γιάννης Ορφανός δήλωσε για το ματς: «Παίζουμε στην έδρα του πρωτοπόρου και οι δυσκολίες είναι δεδομένες, ωστόσο θέλουμε να προσπαθήσουμε να το κάνουμε να φανεί όσο το δυνατόν λιγότερο από μια εμφάνιση τυπικού χαρακτήρα».

Στο ματς που μεταδίδεται από τη ΝΕΡΙΤ SPORT, το Μαρκόπουλο θα υποδεχτεί στις 18.00 τους Μακεδόνες Αξιού.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά τις δύο τελευταίες νίκες, με την Βέσκο Ιβάνοβιτς να τονίζει: «Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε όπως στις δυο προηγούμενες εβδομάδες και θα πανηγυρίσουμε μια ακόμη νίκη. Ξέρουμε ότι κι ο αντίπαλος θέλει το ματς και θα υπάρχει άγχος αλλά τα κορίτσια έχουν πλέον ψυχολογία, έχουν και εμπειρίες για να διαχειρίζονται την πίεση και θα τα καταφέρουμε».

Πάνοπλο θα παραταχθεί και το Μαρκόπουλο, με τον Μανόλη Σκουλικάρη να τονίζει: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο θέλουμε τη νίκη, Το Μαρκόπουλο είναι σε αγωνιστική άνοδο αλλά θα κριθεί στο ποιός το θέλει πιο πολύ. Αγωνιστικά το κλειδί θα είναι το σέρβις υποδοχή κι από κει και πέρα ποιος θα διαχειριστεί πιο έξυπνα το άγχος.»

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:
Σάββατο 13/12
Πανελληνίου, 15.00, Παναθηναϊκός – Ηρακλής (Παπαστάμος, Οικονόμου Β.)
Μαρκοπούλου, 18.00, Μαρκόπουλο – Μακεδόνες (Μεταξά, Τοψιδέλης)

Κυριακή 14/12
Ρεθύμνου, 14.30, ΟΠΕΡ – Ανατόλια (Βλαχάκης, Κανακάκης)
Α’ Ηλιούπολης, 19.00, ΗΣ Ηλιούπολης – ΑΟ Θήρας
*Ο αγώνας Ολυμπιακός - ΑΕΚ, λόγω Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των «ερυθρόλευκων» θα διεξαχθεί στις 13/01/2015

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x