Βόλεϊ

Άρχισε και… παρουσιάζεται η ΑΕΚ

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε το αντρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ, ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης (20/8) θα διεξαχθεί η επίσημη παρουσίαση της ομάδας. «Υψηλοί οι φετινοί στόχοι» τόνισε ο Ελγκέτα.

Με όρεξη για δουλειά και υψηλούς στόχους ξεκίνησε η φετινή προετοιμασία του αντρικού τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά στο ξενοδοχείο Palace της Γλυφάδας, ενώ θα αρχίσουν οι προπονήσεις στο κλειστό της Γλυφάδας υπό τις οδηγίες του Χόρχε Ελγκέτα.

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ -με τον Μάουρο Μαρτζιότι στο πλευρό του- μίλησε στους παίκτες για τους στόχους που έχει η ομάδα, αλλά και για την εικόνα που θέλει να δει απ’ αυτούς στο γήπεδο.

«Από εσάς θέλω πολλή δουλειά για να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα είναι ικανή να κυνηγήσει υψηλούς στόχους και παράλληλα θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των φιλάθλων μας».

Από τη μεριά του, ο έφορος του τμήματος, Μάνος Μακρής καλωσόρισε τους νέους παίκτες, χωρίς να κρύψει τα προβλήματα που υπάρχουν.

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στη φάση της εξυγίανσης, αναγεννιέται και επιστρέφει ισχυρότερη», είπε χαρακτηριστικά και σχετικά με τους στόχους τόνισε: «Αν γίνεται να κερδίζει κάθε Σάββατο».

Το σύνολο του Χόρχε Ελγκέτα θα κάνει τρεις προπονήσεις στο κλειστό της Γλυφάδας -αφού ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις- ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Πήλιο.

Πέρα απ’ αυτά, το μεσημέρι της Τετάρτης (20/8) στις 12 θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο της Γλυφάδας η παρουσίαση της ομάδας, με παρόντα τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x