Βόλεϊ

Αρσενιάδης: «Όλοι πιστεύουν στην ομάδα τους, το ίδιο κι εγώ»

Την πίστη που έχει στην Κηφισιά τόνισε ο Κώστας Αρσενιάδης στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ. «Είμαστε διψασμένοι για διάκριση», είπε ο Νίκος Παπαγγελόπουλος.

Στους κορυφαίους του Κυπέλλου βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά η Κηφισιά, με τους πρωταγωνιστές της ομάδας να δείχνουν διψασμένοι για διάκριση, στο Final-4 που θα γίνει το Σαββατοκύριακο (26-27/3) στο κλειστό της Γλυφάδας.

Ο προπονητής του συλλόγου των Βορείων προαστίων, Κώστας Αρσενιάδης, δήλωσε για την διοργάνωση: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Εύχομαι να γίνει ένα φάιναλ-4 αντάξιο στο όνομα των ομάδων, να γεμίσει το γήπεδο με οικογένειες και παιδιά και το επίπεδο του θεάματος να είναι αυτό που περιμένουν όλοι. Δεν σκεφτόμαστε την σύγκριση με ομάδες του παρελθόντος, κοιτάμε την δική μας προσπάθεια και είναι λάθος να συνδεθεί το πρωτάθλημα με το κύπελλο. Στο πρωτάθλημα δεν κρίνεσαι από ένα αποτέλεσμα από το σύνολο των αγώνων. Εδώ σε 24 ώρες κρίνονται τα πάντα, όλοι θέλουν το κάτι παραπάνω. Όλοι πιστεύουν στην ομάδα τους όπως και εγώ».

Εκ μέρους των παικτών, ο Νίκος Παπαγγελόπουλος είπε: «Η Κηφισιά τα τελευταία χρόνια είναι συνεπής στο ραντεβού της στο φάιναλ-4. Φέτος για μας είναι ξεχωριστό, αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες στην αρχή, δεν ξέραμε αν θα υπήρχε η ομάδα. Είμαστε διψασμένοι για μία διάκριση για μας αλλά και για τον πρόεδρο και τον κόσμο της ομάδας που μας στηρίζουν από την αρχή. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε φαβορί απέναντι στον Παναθηναϊκό, είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Άγχος δεν έχουμε, έχουμε έμπειρους παίχτες που μπορούν να ανταποκριθούν στα κρίσιμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x