Βόλεϊ

Ανανέωσε με Τέζα ο Ολυμπιακός

Παραμένει «ερυθρόλευκη» η Αρετή Τέζα. Η Ελληνίδα πασαδόρος ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Ολυμπιακό. «Είμαι πολύ χαρούμενη», δήλωσε αμέσως μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό για πέμπτη σεζόν η πασαδόρος, Αρετή Τέζα, καθώς ο σύλλογος του Πειραιά ανανέωσε το απόγευμα της Δευτέρας τη συνεργασία του μαζί της και θα η ίδια δήλωσε πολύ χαρούμενη, τονίζοντας ότι είναι μια οικογένεια οι νταμπλούχες Ελλάδος.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αρετή Τέζα. Η έμπειρη πασαδόρος θα παραμείνει στην ομάδα μας για 5η διαδοχική σεζόν.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας η Ελληνίδα αθλήτρια δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου (www.osfp.gr) τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω στον Ολυμπιακό για 5η σερί σεζόν. Στόχος φυσικά είναι η κατάκτηση του νταμπλ και τη νέα χρονιά και να είναι πιο πετυχημένη η παρουσία μας στην Ευρώπη αφού και φέτος είχαμε τις δυνατότητες να κάνουμε κάτι παραπάνω. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια οικογένεια και όποιες αθλήτριες έρχονται εδώ είτε ξένες είτε Ελληνίδες, τις αγκαλιάζουμε οι παλαιότερες και αυτή είναι μια από τη διαφορά μας σε σχέση με τις άλλες ομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x