Βόλεϊ

«Αλώβητος» ο Παναθηναϊκός

Δε χάνει πουθενά ο Παναθηναϊκός στο γυναικείο βόλεϊ, αφού επικράτησε και στη Θεσσαλονίκη των Μακεδόνων Αξιού με 3-0 σετ, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Α1 και παρέμεινε κορυφή.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε άνετα 3-0 σετ τους Μακεδόνες Αξιού στη Χαλάστρα, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών και διατήρησε το απόλυτο στη φετινή διοργάνωση, παραμένοντας με +6 από τη δεύτερη θέση στην κορυφή της βαθμολογίας. Αντίθετα, οι γηπεδούχες παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις.

Η ομάδα του Γιώργου Ρούση πήρε πολύ εύκολα το πρώτο σετ, ωστόσο από το δεύτερο σετ και μετά οι Μακεδόνες ήταν πιο ανταγωνιστικοί και πάλεψαν, ειδικότερα στο τελευταίο σετ.

Μανώλης Σκουλικάρης: «Εμείς είχαμε περισσότερο άγχος απ’ ότι θα έπρεπε και κάναμε πάρα πολλά αδικαιολόγητα λάθη. Θαρρείς και παίζαμε κάποιο ντέρμπι. Στο τρίτο σετ, όταν μειώσαμε τα λάθη μας και "στρώσαμε" την υποδοχή, θα μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Γιώργος Ρούσης: «Ήμασταν σοβαροί στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Μας επηρέασαν οι συχνές διακοπές, αλλά και το κακό γήπεδο, ωστόσο κρατάμε τη νίκη και ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και εδώ για να μας στηρίξει».


Τα σετ: 12-25, 18-25, 22-25

Μακεδόνες (Σκουλικάρης): Αλεξάκου, Νέβιλ, Πολυνοπούλου, Δρακουλίδου, Γιαννούλη, Γάτση, Αναγνώστου –λ / Μυρίδου-λ Χαραβελούλη, Καραφουλλίδου, Σπανού, Γκοβεδάρου

Παναθηναϊκός (Ρούσης): Μεταξά, Καββαδία, Μερτέκη, Βίλκου, Τσίμα, Πατσέκο, Ρόγκα –λ /Παπαδοπούλου, Τσατσούρι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x