Μαχητικά Αθλήματα

KIMBO ερρίφθη

Οριστικοποιήθηκε το main event του KIMBO (18 Ιανουαρίου) με πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου και τίτλο του SuperKombat υπό διεκδίκηση!

Το 2013 ήταν η χρονιά του Αλέξανδρου Χατζηχρόνογλου. Μια χρονιά που κυριάρχησε στην κατηγορία των 80κ. του ελληνικού kickboxing και "σφυρηλατήθηκε" αγωνιστικά εντός κι εκτός των συνόρων. Οι οιωνοί για το 2014 είναι εξίσου θετικοί.

Ο “Professor” συμφώνησε με το KIMBO (18 Ιανουαρίου, κλειστό Αμαρουσίου) για το βασικό αγώνα της βραδιάς κόντρα στον Ολλανδό (με καταγωγή από το Σουρινάμ), Clyde Brunswijk (πάρτε μια γεύση) και το κυριότερο του δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσει διεθνή τίτλο του SuperKombat! Μια από τις σημαντικότερες ζώνες που έχουν παιχτεί εντός των συνόρων (It’s Showtime, K-1 οι πλέον γνωστές).

inner


Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έκανε την αρχή πριν από μερικούς μήνες, κι ο αθλητής του Νίκου Ασκητή φιλοδοξεί να περάσει κι αυτός γύρω από τη μέση του, ζώνη του σπουδαίου ευρωπαϊκού promotion.

Ήταν άλλωστε μια από τις επιλογές του, στα try-outs που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο στην Αθήνα, σε συνεργασία με τον Χρήστο Παπαναγιώτου (promoter του KIMBO).

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x