Μαχητικά Αθλήματα

Τα πρώτα ονόματα

Δύο από τους πλέον φορμαρισμένους 70άρηδες kickboxers επέλεξε το KIMBO (18 Ιανουαρίου) για να στηρίξει το main event του. Μιχαλόπουλος (Theofanous team) εναντίον Αλ. Φιλιππίδη (BG Academy).

Ανακοινώθηκε το πρώτο ζευγάρι του KIMBO 2 (18 Ιανουαρίου), το οποίο θα διεξαχθεί και πάλι στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Ο ανεβασμένος Γιάννης Μιχαλόπουλος θα αναμετρηθεί με τον ανερχόμενο Αλέξανδρο Φιλιππίδη, στο co main event της διοργάνωσης.

Η "παλιοσειρά"...

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση και τη ρεβάνς από τον Στ. Παπαδόπουλο, ο Μιχαλόπουλος ανέβασε ξανά τις μετοχές του στην κατηγορία των 70κ. και θέλει δυνατότερες προκλήσεις.

...και ο νέος

Το ίδιο και ο προσεχής αντίπαλός του. Ο 20χρονος Φιλιππίδης προέρχεται από σημαντικές νίκες (Κουνοπίδης, Tafti) εντός των συνόρων, ενώ πρόσφατα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο εξωτερικό (SuperKombat).

Κλείνει το matchmaking

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί ολόκληρη η κάρτα αγώνων του KIMBO 2. Αν όλα πάνε βάσει σχεδίου ένας από τους καλύτερους Έλληνες fighters θα διεκδικήσει ζώνη μεγάλου διεθνούς promotion. Λεπτομέρειες προσεχώς…

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x