Μαχητικά Αθλήματα

Για δυνατούς παίκτες

Δυνατές αναμετρήσεις στις κατηγορίες heavyweight (+100κ.) και middleweight (-80κ.) περιλαμβάνει το KIMBO 2 (18 Ιανουαρίου-Μαρούσι).

Πέντε (γνωστά) ζευγάρια μετρά το KIMBO 2. Με kickboxing και pro boxing «συνταγή» ανακοινώθηκαν τρεις ακόμη αγώνες στη main card της διοργάνωσης.

Οι heavyeweights αθλητές θα έχουν ξανά την τιμητική τους. Ο φορμαρισμένος Χρήστος Κατσάνος (φωτο) που προέρχεται από σερί νικών και στα δύο στιλ, θα αγωνιστεί με έναν παλιό γνώριμο των ελληνικών ρινγκ. Ο λόγος για τον Γιώργο Μαυρογιάννη (επέστρεψε στους Spartan Warriors) που στο παρελθόν έχει κερδίσει αντιπάλους όπως οι Τζώρος, Τσουκαλάς, καθώς και τον Γερμανό, Falin (μέλος του Glory).

Με όρους Κ-1 -αλλά στην κατηγορία των 80κ- θα κοντραριστούν ο Στέφανος Κωνσταντελόπουλος με σταθερή παρουσία σε επαγγελματικές διοργανώσεις το 2013 και ο Γιάννης Φεζουλάι που ξεχώρισε στο πρώτο KIMBO, ενώ δεν πάει και πολύς καιρός όπου -αν και τραυματίας- δέχθηκε να αγωνιστεί τελευταία στιγμή στο SuperKombat που διεξήχθη στην Ιταλία.

Επιστροφή στην δράση για τον Δημήτρη Αλαφογιάννη (έμεινε εκτός 1,5 χρόνο λόγω εγχείρισης στο πόδι) κάνει στροφή στην πυγμαχία, απέναντι στον Δημήτρη Ρωμιό που έδειξε (στο πρόσφατο ματς με τον Μουστάκα) ότι μπορεί να σταθεί επάξια στην «βαριά» κατηγορία.

Η κάρτα αγώνων όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής:

70κ. K-1, 3Χ3’
Γιάννης Μιχαλόπουλος (Theofanous elite team) vs Αλέξανδρος Φιλιππίδης (BG)

80κ., Κ-1, 3Χ3’
Ismail El Brouzini (Μάλλιος Team) vs Αλέξανδρος Μήλος (Rama Camp)

Heavyweight, Κ-1, 3Χ3’
Χρήστος Κατσάνος (Katsis Team) vs Γιώργος ¨Yuri¨ Μαυρογιάννης (Spartan Warriors)

80κ., Κ-1, 3Χ3’
Στέφανος Κωνσταντελόπουλος (Hellas Top Team) vs Γιάννης Φεζουλάι (Theofanous Elite Team)

Heavyweight, Pro Boxing
Δημήτρης Αλαφογιάννης (Askitis team) vs Δημήτρης Ρωμιός (Perseas Gym)

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x