Γενικά

«Ο Ρόδρι θα πάρει τη Χρυσή Μπάλα - Η Ρεάλ δεν πάει στην εκδήλωση»

Ισπανικά Μέσα τονίζουν πως ο Ρόδρι είναι τελικά αυτός που θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα. Δεν πάει στο Παρίσι κανείς από τη Ρεάλ, όντας απογοητευμένοι που δεν την παίρνει ο Βινίσιους.

Ο κύβος ερρίφθη! Ο Ρόδρι είναι ο ποδοσφαιριστής που θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα, όπως αναφέρουν πλέον σωρεία ισπανικών Μέσων.

Τα ρεπορτάζ έρχονται ως συνέχεια των προηγούμενων δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι το περιβάλλον του Βινίσιους και της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζονται πεπεισμένοι πως ο «Βίνι» δεν θα κερδίσει αυτή την ατομική διάκριση.

Γίνεται γνωστό δε, πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν θα παρευρεθεί στην εκδήλωση. Μάλιστα, φαίνεται πως κανένας εκπρόσωπος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα δώσει το παρών στο γκαλά, ως μια ένδειξη διαμαρτυρίες για την απόφαση να μην δοθεί η Χρυσή Μπάλα στον Βινίσιους. Το ταξίδι για την πρωτεύουσα της Γαλλίας ακυρώθηκε, ενώ ο Φλορεντίνο Πέρεθ εμφανίζεται έξαλλος με τα νεότερα.

Ο Ρόδρι, ο οποίος προ εβδομάδων υπέστη ρήξη χιαστού, αποτέλεσε τον πλέον κομβικό ποδοσφαιριστή τόσο για τη Μάντσεστερ Σίτι όσο και για την εθνική Ισπανίας στην αήττητη πορεία της προς την κατάκτηση του Euro 2024. Είχε ανακηρυχτεί μάλιστα ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του τουρνουά, καταλαμβάνοντας ακόμη μία ατομική διάκριση στην πλούσια καριέρα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x