Stoiximan Super League

Δημοσιογράφος του Athletic ξεχωρίζει τον Ελ Κααμπί σε θέμα για τη Χρυσή Μπάλα!

Ο δημοσιογράφος James Horncastle του Athletic ξεχωρίζει τον Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού σε θέμα της γνωστής ιστοσελίδας για τη Χρυσή Μπάλα!

Μετά το φινάλε του Euro 2024 και την κατάκτηση της κούπας από την Ισπανία, η κουβέντα, που έχει φουντώσει για τα καλά τώρα, αφορά στον φετινό νικητή της Χρυσής Μπάλας! Ο Βινίσιους Τζούνιορ παραμένει φαβορί, αλλά από κοντά, πλέον, είναι και το όνομα του Ρόδρι, ο οποίος αναδείχθηκε MVP στη διοργάνωση της Γερμανίας και γενικά έκανε μία τρομερή σεζόν με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο νικητής του βραβείου για τη σεζόν 2023-24, σε κάθε περίπτωση, δεν θα αποκαλυφθεί πριν από τον Οκτώβριο, αλλά τα αφιερώματα και οι προβλέψεις στα μεγάλα διεθνή Μέσα δίνουν και παίρνουν. Στο Athletic για παράδειγμα οι δημοσιογράφοι της ιστοσελίδας καταθέτουν τις απόψεις τους για το ποιος πρέπει να κατακτήσει φέτος τη Χρυσή Μπάλα. Ο Ρόδρι έχει την τιμητική του, ένας γράφει για τον Τόνι Κρόος, αλλά εντύπωση προκαλεί το κομμάτι του James Horncastle, που αναφέρεται στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού! Όχι για να κερδίσει, φυσικά, αλλά για να είναι έστω στην 30άδα.

Γράφει συγκεκριμένα: «Πίστευα ότι ήταν ορθάνοιχτο φέτος, αλλά, λίγο πολύ, φαίνεται ότι όλοι επιλέγουν τον Ρόδρι.

Έχω την υποψία ότι οι ψηφοφόροι του France Football θα μπορούσαν να δώσουν ένα βραβείο ζωής στον Τόνι Κρόος. Δεν είμαι σίγουρος ότι το να τελειώσει το τουρνουά του Πέδρι και το να αξίζει μια κόκκινη κάρτα στην ήττα της Γερμανίας στον προημιτελικό του Euro από την Ισπανία αλλάζει κάτι.

Τι γίνεται, όμως, με τον… Αγιούμπ Ελ Κααμπί; Δεν σκόραρε 16 φορές στις 19 εμφανίσεις του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις συλλόγων την περασμένη σεζόν, συμπεριλαμβανομένου ενός χατ-τρικ σε μια εκτός έδρας νίκη με 4-2 επί της Άστον Βίλα στον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League και το μοναδικό γκολ του τελικού, καθώς ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο;

Είναι εξειδικευμένο, το ξέρω. Ο Ελ Κααμπί πιθανότατα δεν θα μπει καν στη λίστα με τα 30 ονόματα.

Αλλά τουλάχιστον, θα έπρεπε να είναι σε αυτήν
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x