Προσκεκλημένος της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, που ετοιμάζεται να συμπληρώσει έναν αιώνα ζωής και ως εκ τούτου θα γιορτάσει την περίσταση… μεγαλοπρεπώς, θα είναι ο Γιούρι Λοντίγκιν.
Ο 34χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού θα μεταβεί στην πατρίδα του, μάλιστα, προκειμένου να δώσει το «παρών» σε φιλικό παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου!
Πέραν του Λοντίγκιν, που φόρεσε για έξι χρόνια τη φανέλα της ρωσικής ομάδας, στο ίδιο ματς θα παίξουν και άλλες «μορφές» της Ζενίτ, όπως ο Αντρέι Αρσάβιν και ο Αλεξάνταρ Κερζάκοφ.
Διαβάστε Επίσης
Ο Σιώπης ζητούσε συγγνώμη για το λάθος, με τους παίκτες και τον Βιτόρια να τον αποθεώνουν! Αθανασίου: «Νίκη του Παναθηναϊκού με τη σφραγίδα Βιτόρια - Θα γίνει προσπάθεια για Ουναΐ» Grande φαβορί για το Champions League ο Παναθηναϊκός και… στατιστικά! Παναθηναϊκός: Ξεπέρασε Χένρικσεν και έπιασε Δώνη ο Ιωαννίδης Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.