Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Μπαίνει σε ένα κρίσιμο πενθήμερο ο ΠΑΟΚ για τις μεταγραφές του»

Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, για την ενίσχυση σε επίθεση και χαφ, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είμαστε σε πολύ κρίσιμο διάστημα για τον ΠΑΟΚ και τις υποθέσεις του, επειδή είναι η στιγμή τέτοια, αφού πριν αναχωρήσει για την προετοιμασία πρέπει να κλείσει τα κενά που υπάρχουν. Από Δευτέρα-Τρίτη πρέπει να είναι καλύτερα διαμορφωμένο το ρόστερ της ομάδας», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας..

«Χθες παραχωρήθηκε ο τρίτος φορ της ομάδας, ο Στέφανος Τζίμας, αφού αν η Νυρεμβέργη πάρει την άνοδο, τότε θα μπει ένα πολύ μεγάλο ποσό με βάση τη ρήτρα που φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ! Αναχώρησε ο μικρός, πάει στην ομάδα του Κλόζε, που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφαση τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του παίκτη», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Με ενθουσιασμό πηγαίνει στη Γερμανία, που βοηθάει πολύ τους επιθετικούς. Άρα ο ΠΑΟΚ έχει δύο φορ και δεν φαίνεται ότι σήμερα/αύριο θα υπάρξει κάποια εξέλιξη για την επίθεση, πέρα από τον Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να επιμένει και ο Δανός είναι μόνο στη λίστα του».

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση χαφ, υπογράμμισε: «Πουθενά στον ορίζοντα δεν υπάρχει ο Μεϊτέ. Τον έχουν ξεχάσει στον ΠΑΟΚ. Πολύ ψηλά δουλεύονται οι δύο επόμενες περιπτώσεις του Μίσιτς και του Ρουμάνου Μαρίν. Πιο βατή μοιάζει του Μίσιτς, πιο σύνθεση η άλλη περίπτωση, αφού πρέπει να δουλευτεί για να παραμείνει ελεύθερος από την Κάλιαρι. Υπάρχει μία αισιοδοξία πως θα κλείσει ένα χαφ, όπως και για τον Κεντζιόρα και η διαφορά του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Κιέβου έχει γεφυρωθεί η διαφορά».

Ακούστε τι είπε για Κοτάρσκι και τα άλλα «ασπρόμαυρα» ζητήματα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x