Πέντε μέρες έχουν απομείνει για την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εισηγηθεί την απόκτηση δύο παικτών, που θεωρεί πως θα είναι σημαντικοί στη μάχη που θα δώσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» για να φτάσει στο πολυπόθητο για εκείνον Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ζητήσει την απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός μέσου, ώστε να δυναμώσει ο άξονας στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Εδώ και καιρό η διοίκηση προσπαθεί να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του προπονητή, αφού είχε συμφωνήσει με την Μπενφίκα για την αγορά του Μεϊτέ, αλλά ο Γάλλος χαφ πήγε να κερδίσει το κάτι παραπάνω, εκμεταλλευόμενος τις όποιες προτάσεις υπάρχουν από τη Σαουδική Αραβία, σε μία κίνηση που είχε ενοχλήσει τους Θεσσαλονικείς που απέσυραν την πρότασή τους τόσο στους «αερούς» όσο και στην πλευρά του παίκτη.

Σε ό,τι αφορά τον επιθετικό, πρώτος στόχος είναι ο Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εσπανιόλ, η οποία πήρε την άνοδο στη LaLiga και, όπως ενημέρωσε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, για τον Δανό στράικερ έχει προκύψει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες της Saudi Pro League.

Ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει οι συγκεκριμένες μεταγραφές να γίνουν πριν φύγει για την Ολλανδία ο ΠΑΟΚ, ώστε οι νεοαποκτηθέντες να καταφέρουν να ενσωματωθούν στην «ασπρόμαυρη» πραγματικότητα και να γίνουν μέρος της υπόλοιπης ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x