Stoiximan Super League

Τζίμας: «Να βελτιωθώ στη Γερμανία και να γυρίσω στον ΠΑΟΚ»

Οι δηλώσεις του Στέφανου Τζίμα, λίγο πριν αναχωρήσει για τη Γερμανία για λογαριασμό της Νυρεμβέργης όπου θα παίξει δανεικός για έναν χρόνο από τον ΠΑΟΚ.

Στη Γερμανία και τη δεύτερη κατηγορία της χώρας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στέφανος Τζίμας, με τον ΠΑΟΚ να έρχεται σε συμφωνία με τη Νυρεμβέργη για την παραχώρηση του 18χρονου επιθετικού για έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού, με στόχο φυσικά να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο νεαρός φορ, κατά την αναχώρησή του από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό τη Νυρεμβέργη, μίλησε στο σάιτ «PAOK24», για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, κάνοντας λόγω πως θέλει να βελτιωθεί, ώστε να επιστρέψει στους Θεσσαλονικείς ακόμα καλύτερος!


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Τζίμα:

«Έγιναν όλα πολύ γρήγορα είναι η αλήθεια. Είμαι πανέτοιμος, θέλω να πάω στη Γερμανία, να βελτιωθώ για έναν χρόνο και να γυρίσω για να προσφέρω στον ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν το σκεφτόμουν πολύ, ήθελα να μείνω εδώ. Μου άρεσε η προοπτική της Νυρεμβέργης και έχω την δυνατότητα να με προπονήσει ένας άνθρωπος που έπαιζε στην ίδια θέση με μένα όπως ο Κλόζε! Επί τοις ουσίας, είναι ένας χρόνος, να πάω, να παίξω να βελτιωθώ και να επιστρέφω εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x