Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Χρειάζεται άμεση βελτίωση ο Ολυμπιακός - Περισσότερο πνευματικό το ζήτημα...»

Την άμεση και μάλιστα μεγάλη βελτίωση που θα πρέπει να έχει στην εικόνα του αλλά και στα αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός σημείωσε ο Γιώργος Τσανάκας μεταφέροντας το ρεπορτάζ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην άμεση βελτίωση που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός, πρωτίστως στην εικόνα του και φυσικά και στα αποτελέσματα του, στάθηκε ο Γιώργος Τσανάκας μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των ερυθρόλευκων σημείωσε πως το ματς με τον Λεβαδειακό ήταν ένα ακόμη καμπανάκι προς την ομάδα, θυμίζοντας τα παιχνίδια με Athens Kallithea, Παναιτωλικό, Άρη και Λιόν. Σημείωσε λοιπόν πως αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τη Μάλμε, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ πρέπει να παρουσιαστεί τελείως διαφορετική. Κυρίως στον τρόπο παιχνιδιού της και στην προσέγγιση που θα έχει, αλλά και σε πρόσωπα.

Για να συμβεί αυτό βέβαια θα πρέπει να δούμε και την κατάσταση των Ζέλσον, Γουίλιαν και Ρέτσου, η οποία θα φανεί μέσα από τις τελευταίες προπονήσεις. Οι πιθανότητες μοιάζουν υπέρ τους, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε.

Παράλληλα, ο Γιώργος Τσανάκας υποστήριξε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό μοιάζει να είναι στο πνευματικό κομμάτι. Διότι πιάνει άπαντες μια ταραχή όταν οι αγώνες στραβώνουν και η ομάδα μοιάζει συχνά-πυκνά μπλοκαρισμένη.

Ακούστε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x