Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Σίγουρος για αντίδραση στο Μάλμε ο Μεντιλίμπαρ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι βέβαιος πως Ολυμπιακός θα είναι όπως πρέπει την Πέμπτη στο Μάλμε. Τρεις επιστροφές στα πλάνα.

Με μία νίκη στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος και πολύ προβληματική εικόνα στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο προβληματισμός είναι έκδηλος στον Ολυμπιακό. Ωστόσο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρουσιάζεται βέβαιος πως η ομάδα του θα αντιδράσει, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Μάλμε στη Σουηδία για την τέταρτη αγωνιστική του Europa League (22:00).

Ο Βάσκος τεχνικός τα έψαλε στους παίκτες του για την εμφάνιση και τα λάθη που έκαναν στο παιχνίδι της Κυριακής. Ωστόσο δείχνοντας και εμπράκτως την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητές τους, έμεινε πιστός στη συνήθεια να δίνει ρεπό την Τρίτη και έτσι η ομάδα θα κάνει ουσιαστικά μία προπόνηση, την Τετάρτη, πριν το κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς που έρχεται.

Το ευχάριστο για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι πως θα έχει διαθέσιμους τους Ρέτσο, Ζέλσον και Γουίλιαν, με τους δύο πρώτους να αναμένεται να είναι βασικοί. Άλλωστε ο Έλληνας αμυντικός έχει αποδειχτεί πως ταιριάζει καλύτερα από όλους με τον Κάρμο (που είχε κάποιες ενοχλήσεις μετά τον Λεβαδειακό αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει ανησυχία), ενώ ο Πορτογάλος έχει το στοιχείο του απρόβλεπτου που ψάχνει σε αρκετά παιχνίδια φέτος ο Ολυμπιακός.

Εκτός μάχης, θυμίζουμε, είναι ο Γιαζίτσι, με τον Τούρκο πάντως να προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες και να θέτει υποψηφιότητα για την αποστολή στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x