Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Γρίφος μεσοεπιθετικά για την ενδεκάδα στον Ολυμπιακό, πρέπει να δείξει σταθερότητα και στην Ελλάδα»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Γιώργο Τσανάκα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του σημερινού αγώνα στην Τρίπολη για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τα εύκολα δύσκολα και τα δύσκολα-εύκολα. Ο Ολυμπιακός δείχνει καλύτερος στα ευρωπαϊκά ματς και τα ντέρμπι, όμως σε βατά ματς που προηγήθηκαν που θεωρητικά είναι κυκλωμένα, αν και υπάρχουν πολλές γκέλες συνολικά στο πρωτάθλημα, είδαμε ότι δεν κατάφερε να κερδίσει τον Παναιτωλικό και τον Λεβαδειακό. Πρέπει να εκμεταλλευτεί και τις απώλειες των άλλων, όπως της χθεσινής της ΑΕΚ ή μία ενδεχόμενη απώλεια του Παναθηναϊκού με τον Άρη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός πρέπει να δείξει σταθερότητα και διάρκεια, να έχει μεγαλύτερη φρεσκάδα, αφού έπαιξε την Πέμπτη το βράδυ. Έχει απουσίες ο Ολυμπιακός, μερικές φυσιολογικές (όπως του Μουζακίτη που δεν χρειάζεται να παίζει ασταμάτητα), εκτός για έναν μήνα είναι ο Ορτέγκα και προφυλάσσει τον Πιρόλα. Ντόι και Βέλντε είναι εκτός και ίσως πληρώνουν τα σπασμένα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να δει μία ομάδα να μπει από νωρίς να κυνηγήσει ένα γκολ, να διαχειριστεί σωστά το σκορ».

Ακούστε τι είπε για την πιθανή ενδεκάδα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x