Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Οι εκπλήξεις του Μεντιλίμπαρ και τα εγκώμια του προπονητή της Μάλμε για τον Ολυμπιακό»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του σημερινού αγώνα στην Τρίπολη για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για την αναμέτρηση, όπου θα έχει τουλάχιστον 2,5 χιλιάδες φίλους των Πειραιωτών, οι οποίοι στοχεύουν σε μία τρίτη νίκη στην επαρχία μετά από εκείνες σε Βόλο και Λαμία, ώστε να ξεπεράσουν κατά τρεις βαθμούς την ΑΕΚ.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, μέχρι πριν λίγη ώρα δεν είχε διαρρεύσει το παραμικρό, αλλά υπάρχουν εκτιμήσεις ότι θα γίνουν εκπλήξεις, μπορεί να μείνουν στον πάγκο οι Έσε-Ζέλσον, ο Τσικίνιο να παίξει «οκτάρι», οι Γκαρθία και Μασούρας ίσως είναι βασικοί και δεν αποκλείεται να διεκδικήσει θέση ο Γουίλιαν, ενώ ο Γιαζίτσι, συμπληρώνοντας έναν μήνα στον Ολυμπιακό, είναι πρώτη φορά στην αποστολή και ασφαλώς είναι πιθανό να παίξει.

Τόνισε, παράλληλα, ότι είναι ήδη έξω οι Μουζακίτης, Ορτέγκα και Πιρόλα αλλά και οι Βέλντε, Ντόι.

Τέλος, καταπιάστηκε με τις δηλώσεις του προπονητή της Μάλμε, Χένρικ Ρίντστρεμ, που έγιναν θέμα στον Τύπο της Σκωτίας, και μέσα από αυτές εγκωμίασε πολύ την ομάδα του Μεντιλίμπαρ, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι «εμείς παίξαμε καλύτερα με τον Ολυμπιακό από ό,τι με τη Ρέιντζερς αλλά ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο πάνω από τη σκοτσέζικη ομάδα, μία πολύ συμπαγής ομάδας, που δουλεύει σκληρά, παίζει καλά, είχε καλύτερες ευκαιρίες από εμάς και ήταν τόσο καλός όσο περίμενα. Μία ξεκάθαρα ποιοτική ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x