Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την επικείμενη μεταγραφή του Μάρτιν Μπρεθγουέιτ που αναμένεται σήμερα στην Αθήνα, μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα έρθει σήμερα ο Μπρεθγουέιτ, αν και δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από τον Ολυμπιακό, αλλά από άλλες πληροφορίες και πηγές. Θα έρθει για τα απαραίτητα, ιατρικά/εργομετρικά και θα υπογράψει το διετές συμβόλαιό του», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός είχε καπαρώσει τον Μπαουτίστα και προέκυψε η περίπτωση του Μπρεθγουέιτ, αφού πρόκειται για έναν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ελ Κααμπί. Είναι ένας παίκτης ιδιαίτερα αθλητικός, που αρέσει πολύ στον Μεντιλίμπαρ, και είναι ο παίκτης του προπονητή. Ένας ποδοσφαιριστής-εργαλείο και οι συμμετοχές του στην εθνική Δανία, στο προηγούμενο Μουντιάλ, μπορεί να καταλάβει πολλά για εκείνον. Έχει παίξει πολλές φορές αριστερό εξτρέμ, έχει παίξει στο “10” και ως κεντρικός χαφ. Είναι μία περίπτωση ιδανική στα χέρια του Μεντιλίμπαρ».

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Τσανάκας είπε πως είναι σε καλό δρόμο το θέμα του Βέλντε, καθώς είναι σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές με τη Λεχ Πόζναν.

Ακούστε τι άλλο είπε για τα άλλα θέματα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x