Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά το «αντίο» της ομάδας στον Κώστα Φορτούνη, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Σύντομα θα έχουμε και άλλες κινήσεις. Η πρώτη αφορά τον Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ, αφού τον ανακοίνωσε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Έγραψε τα ξημερώματα πως ο Μπρεϊθγουέιτ συμφώνησε με τον Ολυμπιακό. Θεωρείται πλέον δεδομένο και ας τηρούν σιγήν ιχθύος από τον Ολυμπιακό, που παραδοσιακά αυτή είναι η τακτική που ακολουθούν μέχρι να ολοκληρωθεί μία μεταγραφή», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο ΠΑΟΚ δεν απέσυρε τυχαία το ενδιαφέρον του, αφού είχε προταθεί στον Ολυμπιακό και ήταν σε συζητήσεις. Όπως έγινε γνωστό, κάπου χρησιμοποίησε και τον ΠΑΟΚ ο παίκτης, την πρόταση που είχε στα χέρια του, ως διαπραγματευτικό μέσο. Τώρα περιμένουμε να έρθει, να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του, για να πάει στην Ολλανδία και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του», πρόσθεσε και αναφέρθηκε στο πώς θα τον χρησιμοποιήσει ο Μεντιλίμπαρ.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα θέματα, περιμένουμε την απάντηση του Ελ Κααμπί στο νέο συμβόλαιο και από την Πολωνία προκύπτουν οι πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν επαφές για να βρεθεί το σημείο επαφής και να κλείσει η μεταγραφή του Βέλντε από τη Λεχ Πόζναν. Παράλληλα, είναι πάντα σε εξέλιξη οι συζητήσεις για να επιστρέψει ο Ποντένσε, ενώ ψάχνει για δύο στόπερ η ομάδα.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x