Stoiximan Super League

«Πρέπει να έγινε κάποιο λάθος στο σύστημα»: Όταν ο Μπρέιθγουεϊτ εξηγούσε πως το όνομά του δεν προφέρεται έτσι!

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ ετοιμάζεται να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού, συνεπώς καλό είναι να θυμηθούμε τι είχε αποκαλύψει για το όνομά του.

Τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ τον μάθαμε αρκετοί ως wonderkid της Τουλούζ στο FIFA πριν από μια δεκαετία, ωστόσο ο Δανός φορ είναι πλέον πολύπειρος, έχει περάσει –μεταξύ άλλων και- από την Μπαρτσελόνα και σύντομα θα βρεθεί στα μέρη μας για χάρη του Ολυμπιακού.

Έτσι, είναι ευκαιρία να θυμηθούμε όσα είχε αποκαλύψει ο έμπειρος επιθετικός για το μακροσκελές επίθετό του, το οποίο έχει επικρατήσει παγκοσμίως ως Μπρέιθγουεϊτ.

Σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει στη Sport όταν είχε πάρει μεταγραφή στους «μπλαουγκράνα», το όνομά του ήταν κάποτε Μπράθγουεϊτ, ωστόσο φαίνεται πως κάποιος υπάλληλος το έκανε λάθος όταν η οικογένεια του πατέρα του είχε μεταναστεύσει στις ΗΠΑ από τη Γουϊάνα!

Αναλυτικά όσα είχε πει:

«Υπήρχε πάντοτε πολλή σύγχυση με το όνομά μου, ακόμα και στη Δανία. Κανονικά, είναι Μπράθγουεϊτ. Με βάση το πώς γράφεται, είναι Μπρέιθγουεϊτ, αυτός είναι ο αγγλικός τρόπος. Αλλά στην Καραϊβική είναι διαφορετικό. Κι όταν ο μπαμπάς μου μετακόμις στις ΗΠΑ, πρόσθεσαν ένα i και έγινε Μπρέιθγουεϊτ. Κανονικά ήταν b-r-a-t-h. Δεν ξέρω, πρέπει να ήταν λάθος στο σύστημα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x