Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Ξεκαθαρίζει στο πρώτο 15νθήμερο για Αραούχο και Άμραμπατ»

Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θέλει να ξεκαθαρίσει με τους Αραούχο και Άμραμπατ η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσακίρη.

Τη διάθεση της ΑΕΚ να γνωρίζει τις προθέσεις των Αραούχο και Άμραμπατ στο πρώτο μισό του Ιουνίου έκανε γνωστή ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ θα επιδιώξει να κλείσει το κεφάλαιο Αραούχο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στο πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου. Ο Άμραμπατ έχει μια πρόταση για έναν ακόμη χρόνο από την ΑΕΚ και δεν νομίζω ότι θα τραβήξει πέρα από την επόμενη εβδομάδα κι αυτό το θέμα. Ο Χατζισαφί έχει καλές πιθανότητες να μείνει χωρίς να επηρεάζεται η απόκτηση αριστερού μπακ. Ο Ιρανός υπολογίζεται ως λύση για πολλές θέσεις. Γενικά όποιος αποχωρήσει θα αντικατασταθεί, πέρα από τις μεταγραφές τερματοφύλακα, δεξιού και αριστερού μπακ, αριστερού εξτρέμ και χαφ που θα γίνουν ούτως ή άλλως», τόνισε.

Σχετικά με την αποκατάσταση των ζημιών στην OPAP Arena από τον τελικό του Conference League είπε: «Η ΑΕΚ θα αποζημιωθεί από την UEFA, βάσει της συμφωνίας που υπάρχει από την παραχώρηση του γηπέδου για τον τελικό. Μέχρι το βράδυ θα γίνει το… ξεστόλισμα στις περισσότερες ζημιές. Πολύ σύντομα το γήπεδο θα έχει την εικόνα που είχαν συνηθίσει οι φίλοι της ομάδας και η Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτοί που προκάλεσαν φθορές ή πόζαραν με καρέκλες κινδυνεύουν με αποκλεισμό από τα γήπεδα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο με το νέο αθλητικό νόμο. Πρέπει να εφαρμοστούν οι νόμοι για να βάλουν μυαλό κάποιοι».

Τέλος, για τα διαρκείας είπε: «Τη Δευτέρα θα αρχίσει η διάθεση για τη νέα σεζόν. Δεν θα υπάρχουν διαρκείας για τα ευρωπαϊκά ματς. Πέρσι υπήρχαν μίνιμουμ έξι ματς στην Ευρώπη και γι’ αυτό βγήκαν. Φέτος από ό,τι μαθαίνουμε οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων για τα ευρωπαϊκά ματς και μετά θα ελευθερώνονται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x