Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Άμεσα η αποκατάσταση των ζημιών στο γήπεδο-Τι γίνεται με ανανεώσεις και μεταγραφές»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στην αποκατάσταση των ζημιών από τον τελικό του Conference League αλλά και τον σχεδιασμό της ΑΕΚ.

Στις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο γήπεδο της ΑΕΚ από τον τελικό του Conference League στην OPAP Arena αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μέχρι το βράδυ θα έχει καθαρίσει εντελώς το γήπεδο και όσες ζημιές έχουν γίνει θα αποκατασταθούν πολύ γρήγορα. Κάποιοι δυστυχώς θεώρησαν παράσημο να προκαλέσουν ζημιές στο γήπεδο της ΑΕΚ. Δεν ήταν εκτεταμένες ζημιές πάντως, πρόβλημα υπήρχε μόνο στο πέταλο που ήταν οι φανατικοί του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα με τα σπασμένα καθίσματα», ανέφερε.

Σχετικά με τις ανανεώσεις είπε: «Με τον Αραούχο όσο περνά ο καιρός πρέπει να μειώνουμε τις πιθανότητες παραμονής. Για τον Κάλενς η ομάδα δεν θέλει να πληρώσει τη ρήτρα, αλλά αν ο παίκτης αποδεσμευτεί χωρίς τη ρήτρα, η ΑΕΚ θα τον κρατήσει. Υπάρχει θετικό κλίμα γιατί ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις. Πιστεύω πως θα μείνει ο Χατζισαφί, αλλά δεν επηρεάζει τον προγραμματισμό στη θέση του αριστερού μπακ, όπου ούτως ή άλλως θα πάρει παίκτη. Ο Ιρανός μπορεί να βοηθήσει σε πολλές θέσεις και στην ΑΕΚ είναι πολύ ικανοποιημένοι».

Τέλος για τις μεταγραφές σημείωσε πως «… κάποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν άμεσα, όπως του τερματοφύλακα και του δεξιού μπακ. Πρέπει να είναι από την πρώτη μέρα προετοιμασίας, γιατί θα προορίζονται για βασικοί, σίγουρα ο τερματοφύλακας αλλά ίσως και ο δεξιός μπακ. Για τον Οντουμπάτζο δεν υπάρχει κάτι νεώτερο, είναι από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει στην Ελλάδα ο Αλμέιδα, αλλά δεν νομίζω πως είναι η πρώτη επιλογή για τη θέση. Νομίζω πως θα κυνηγήσει κάποιες άλλες περιπτώσεις νωρίτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x