Stoiximan Super League

Την Τρίτη η απολογία Σπανού

Την προσεχή Τρίτη αναμένεται ο Γιώργος Σπανός να απολογηθεί ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της ΕΠΟ, για τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κατηγορητήριο για τον Γιώργο Σπανό για την συμπεριφορά του στους διαιτητές και ιδιαίτερα τον πρώτο επόπτη του πρόσφατου αγώνα του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, όπως έχει γίνει γνωστό, κινδυνεύει με πρόστιμο ύψους τουλάχιστον 20.000 ευρώ, απαγόρευση εισόδου από 1 ως 3 έτη στα γήπεδα, ακόμα και με απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τουλάχιστον τρεις μήνες!

Η απολογία του πάντως θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (8/11):

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Τρίτη 08/11/2016 και ώρα 16:00) την παρακάτω ΠΑΕ:

ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ, Γεώργιο Σπανό (Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Ατρόμητος): "Σας γνωρίζουμε ότι επί της υπ’ αριθμ. πρωτ. 473/02-11-2016 κλήσεως της ομάδας σας και του Προέδρου του Διοικητικού σας Συμβουλίου και Διευθύνοντος Συμβούλου σας προς απολογία, δικάσιμος είχε ορισθεί η 04η-11-2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:30, κατά την οποία η εκδίκαση της εν λόγω υποθέσεως ανεβλήθη. Με την παρούσα, δε, σας καλούμε εκ νέου προς απολογία στο ακροατήριο του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου, την 08η-11-2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 16:00"».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x