Stoiximan Super League

Στην… τσίτα ο Μίτσελ

Πολλές φωνές και παρατηρήσεις από τον Μίτσελ στην προπόνηση του Ολυμπιακού για να έχει σε εγρήγορση τους παίκτες του εν όψει Παναθηναϊκού. Οι προτροπές και το… παράδειγμα του Ιμπαγάσα.

Ο Μίτσελ γνωρίζει καλά πως το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό έχει ξεχωριστή σημασία. Και γνωρίζει καλά πως ο κόσμος της ομάδας, παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος εδώ και… καιρό, «απαιτεί» τη νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου. Για το λόγο αυτό δεν θέλει να βλέπει στιγμή τους παίκτες του να χαλαρώνουν και προσπαθεί να τους κρατά στην τσίτα.

Το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε πολλές φωνές από τον Ισπανό που άλλοτε ήθελε να αφυπνίσει τους παίκτες του κι άλλες να τους θίξει τον εγωισμό για να βγάλουν το πρόσωπο και το πάθος που πρέπει. «Είστε πρωταθλητές και σαν πρωταθλητές πρέπει να παίξετε στο ντέρμπι», έλεγε στους ποδοσφαιριστές του.

Έκανε, δε, αρκετές παρατηρήσεις για την εμφάνιση απέναντι στον Πλατανιά. «Δεν γίνεται να περιμένουμε τον Ιμπαγάσα για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες! Όταν είναι τραυματίας εμείς δεν θα σκοράρουμε;», είπε.

Πάντως αυτή η ατάκα δεν σημαίνει πως ο Αργεντινός επιτελικός μέσος θα παίξει από την αρχή στο ντέρμπι. Το πιθανότερο είναι να προτιμηθεί για το βασικό σχήμα ο Φουστέρ και να ριχτεί στη μάχη στην πορεία του αγώνα ο «Κάνιο», που ούτως ή άλλως δεν είναι σε θέση να βγάλει 90λεπτο με την ίδια ένταση. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, καθώς είναι διαθέσιμοι και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιάννης Μανιάτης.

Πάντως σαφείς εκτιμήσεις για την ενδεκάδα που θα παραταχθεί την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη» δεν μπορούν να γίνουν ακόμη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x