Ισπανία

Πρώτο γκολ για Δουβίκα φέτος και ακόμα μια νίκη για τη Θέλτα

Ο Τάσος Δουβίκας έψαχνε το γκολ καιρό και κόντρα στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ κατάφερε να το πετύχει. Ακόμα μια νίκη για τη Θέλτα, η οποία επικράτησε 3-1 και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας της LaLiga.

Επιτέλους γκολ για τον Τάσο Δουβίκα! Ο Έλληνας επιθετικός το αναζητούσε καιρό και στον αγώνα κόντρα στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ το πέτυχε. Η Θέλτα νίκησε 3-1 τη Ρεάλ Βαγιδολίδ για την 5η αγωνιστική της La Liga, έφτασε τους 9 βαθμούς σε 5 ματς και αναρριχήθηκε στην 4η θέση της La Liga.

Ο Έλληνας επιθετικός πέρασε σαν αλλαγή στο ματς στο 69’, αντικαθιστώντας τον Μπόρχα Ιγκλέσιας και σκόραρε στο 90’+1’, έπειτα από ωραίο πρώτο κοντρόλ και ψύχραιμο τελείωμα. Νωρίτερα είχε βρεθεί 2 φορές απέναντι στον Χέιν, τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά δεν είχε καταφέρει να τον νικήσει.

Παράλληλα, η ομάδα του αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν μέχρι στιγμής στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Όχι μόνο γιατί έφτασε τις 3 νίκες σε 5 αγώνες, αλλά και γατί παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και οι αγώνες της έχουν πολλά γκολ, καλό ρυθμό και διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Άλλοτε είναι ο Ιάγο Άσπας, άλλοτε ο Σβέντμπεργκ. Απέναντι στη Βαγιαδολίδ ήταν ο 21χρονος Ισπανός, Ούγκο Άλβαρεζ. Ο αριστερός μπακ-χαφ της Θέλτα ήταν καταπληκτικός με πολλές προσωπικές ενέργειες και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της ομάδας του στο 22’, με τον Μπόρχα Ιγκλέσιας στο 35΄να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του Βίγκο. Ο Μορό μείωσε σε 2-1 στο 50’ και ο Δουβίκας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Την επόμενη αγωνιστική η Θέλτα θα δοκιμαστεί σε μια πολύ απαιτητική έδρα, σε αυτήν της Αθλέτικ Μπιλμπάο, την ίδια ώρα που η 17η Βαγιαδολίδ θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.




To πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 14/09

Μαγιόρκα-Βιγιαρεάλ 1-1
(27’ Κόστα – 57’ Αλμπιόλ αυτογκόλ)

Εσπανιόλ-Αλαβές 3-2
(21’, 56’, 63’ Πουάδο - 35’ Κονεντσί, 68’ Τενάγκλια)

Σεβίλλη-Χετάφε 1-0
(23' Νάβας)

Ρεάλ Σοδιεδάδ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-2

(58' Βινίσιους, 76' Εμπαπέ)

Κυριακή 15/09

Θέλτα-Βαγιαδολίδ 3-1

(22' Άλβαρεζ, 35΄Μπόρχα Ιγκλέσιας, 90'+1' Δουβίκας - 50' Μορό)

Χιρόνα-Μπαρτσελόνα 17:15

Λας Πάλμας-Αθλέτικ Μπιλμπάο 19:30

Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαλένθια 22:00

Δευτέρα 16/09

Ράγιο Βαγεκάνο-Οσασούνα 22:00

Η επόμενη (6η) αγωνιστική:

Αλαβές-Σεβίλλη
Βαγιαδολίδ-Ρεάλ Σοσιεδάδ
Οσασούνα-Λας Πάλμας
Βελένθια-Χιρόνα
Ρεάλ Μαδρίτης-Εσπανιόλ
Χετάφε-Λεγανιές
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Θέλτα
Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα
Ράγιο Βαγιεκάνο-Ατλέτικο Μαδρίτης
Μπέτις-Μαγιόρκα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x