F1

Το σοβαρό ατύχημα των Σάινθ-Πέρεζ στη μάχη τους για την 3η θέση, ένα γύρο πριν τον τερματισμό στο Μπακού!

Κάρλος Σάινθ και Σέρχιο Πέρεζ είχαν μια σφοδρή σύγκρουση στο Grand Prix του Μπακού, μία στροφή πριν την ολοκλήρωση του αγώνα και ενώ αμφότεροι έδιναν μάχη για το podium.

Το Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν ήταν άκρως εντυπωσιακό, κρύβοντας πολλές δυνατές συγκινήσεις καθ' όλη τη διάρκειά του, με τον Όσκαρ Πιάστρι να είναι ο μεγάλος νικητής, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη νίκη της καριέρας του!

Μάλιστα, μετά και από τον αγώνα του Μπακού, η McLaren, που έκανε το 1-4, προσπέρασε στη βαθμολογία των κατασκευαστών τη Red Bull, δείχνοντας ικανή να κυνηγήσει τον τίτλο μέχρι το φινάλε!




Μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα αυτό έπαιξε και η σφοδρή σύγκρουση που είχαν οι Κάρλος Σάινθ και Σέρχιο Πέρεζ, έναν γύρο πριν το πέσιμο της καρό σημαίας, με τους δύο πιλότους της Ferrari και Red Bull αντίστοιχα να τίθενται εκτός αγώνα!

Μετά από μια επική μάχη των δυο τους - μαζί με τον Λεκλέρ - τα δύο μονοθέσια πήγαιναν πλάι-πλάι μέχρι το σημείο όπου ο πίσω αριστερά τροχός του Ισπανού βρήκε τον εμπρός δεξιά του Μεξικανού, με τον Σάινθ να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και να πέφτει πάνω στον Πέρεζ και στις μπαριέρες της πίστας...

Όπως ήταν λογικό, κανείς από τους δύο δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα, χάνοντας έτσι μια τεράστια ευκαιρία να διεκδικήσουν την τρίτη θέση του βάθρου.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x