Stoiximan Super League

Στην Τρίπολη έχει «stop»!

Κρατώντας «κάστρο» το «Θ. Κολοκοτρώνης», ο ορεξάτος Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε 2-0 της Κέρκυρας, χάρη σε γκολ των Πάρα (14’) και Νίκο (41’). Δείτε τα στιγμιότυπα.

Όχι μόνο διατήρησε το αήττητο στην έδρα του, αλλά αντάμειψε και με μια εξαιρετική εμφάνιση τον κόσμο του πριν τα πλέι οφ.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν πτοήθηκε από τις σημαντικές απουσίες, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και νίκησε μόνο… 2-0 την Κέρκυρα στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Πάρα (14’) και Νίκο (41’) μετουσίωσαν σε γκολ δύο από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Αρκάδες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην 4η θέση με 59 βαθμούς (επίδοση ρεκόρ).

Τέλος στη σεζόν για τους Φαίακες που θα βρίσκονται και τη νέα περίοδο στην Σούπερ Λίγκα.

*H βαθμολογία των πλέι οφ:

Παναθηναϊκός 2
ΠΑΟΚ 2
Αστέρας Τρίπολης 1
Ατρόμητος 0

Το ματς:

Μόνο ως υποχρέωση δεν είδε το σημερινό παιχνίδι ο Αστέρας Τρίπολης. Και βρίσκοντας κίνητρο να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο, μπήκε φορτσάτος στο «Θ. Κολοκοτρώνης», παρά τις απουσίες. Με βασικούς εκφραστές των επιθετικών τους ενεργειών τους Νίκο, Πάρα και δείχνοντας ορεξάτος από την αρχή, έστειλε μήνυμα στον Σέτκους πως θα έχει δύσκολο απόγευμα.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν αρμονικά και με γυριστή κεφαλιά του Αργεντινού μέσα από την περιοχή, γράφτηκε νωρίς το 1-0 με τη συμπλήρωση 15 λεπτών. Η συνέχεια ήταν ανάλογη, με τους Αρκάδες να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, να ‘ναι πιεστικοί και να δημιουργούν συνεχώς ευκαιρίες με τον Σέτκους να προβάλει σθεναρή αντίσταση.

Ήταν σε ετοιμότητα στις περισσότερες φάσεις, αλλά ξεγελάστηκε στην εκτέλεση φάουλ του Νίκο από πλάγια θέση, καθώς η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα και κατέληξε στα δίχτυα του. Το 2-0 αποτύπωνε την υπεροχή της ομάδας του Βεργέτη, που θα μπορούσε να ‘χε φτάσει και σε μεγαλύτερο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο o Αστέρας κράτησε το ίδιο υψηλό τέμπο, συνέχισε να ψάχνει το γκολ με επιμονή, χάνοντας σωρεία ευκαιριών! Πάρα, Νίκο και Γιαννιώτας πρωταγωνίστησαν σε μεγάλες ευκαιρίες, με τον Σέτκους να κρατάει σε... νορμάλ επίπεδα το σκορ. Το τελευταίο τέταρτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τους Αρκάδες να κλείνουν με νίκη και όμορφη εμφάνιση την πιο πετυχημένη τους σεζόν στην κανονική διάρκεια της Σούπερ Λίγκας.





Τα στατιστικά του αγώνα:

inner

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Αλόκο, Παντελιάδης (84' Παπαχρήστος), Ιγκλέσιας, Λομπάτο (58' Τσοκάνης), Νίκο, Πάρα, Γιαννιώτας, Σκουρτάι (76' Μουνάφο).

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Σιόντης, Μανωλάς, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Κρητικός, Ανδρεόπουλος (46' Μεντής), Χαβίτο (46' Φάμπιο), Γεωργακόπουλος (72' Κόντος), Γκαζαριάν, Ζορμπάς.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθήνας)
Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δ. Αττικής), Καρατζίκας (Αθήνας)
Τέταρτος: Θάνος (Γρεβενών)
Γήπεδο: «Θ. Κολοκοτρώνης»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x