Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Τέθηκαν οι βάσεις για κάτι καλύτερο στο μέλλον»

Αισιόδοξος για τη νέα σεζόν εμφανίστηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου, αλλά και ικανοποιημένος για την 10η θέση στην εφετινή κατάταξη. Διαβάστε τι δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (2-0).

Θετικός ήταν ο απολογισμός του Μιχάλη Γρηγορίου για την εφετινή παρουσία της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα ενώ έδωσε ελαφρυντικό για την ήττα με σκορ 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

«Κάναμε ένα από τα χειρότερα ημίχρονα αλλά κάπου είναι λογικό, είχαμε αδειάσει από ενέργεια και είναι δίκαιη η νίκη του Αστέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Φαιάκων. «Τέθηκαν οι βάσεις για κάτι καλύτερο στο μέλλον», τόνισε.

Τα λεγόμενά του στην συνέντευξη Τύπου:

«Τελείωσε η σεζόν σήμερα με την ομάδα να μου να είναι χαρούμενη. Είμαστε στη 10η θέση και είναι κάτι σημαντικό για την ομάδα της Κέρκυρας. Έχουν τεθεί οι βάσεις για κάτι καλύτερο στο μέλλον, εφόσον στην πρώτη μας χρονιά βγήκαμε δέκατοι.

Είχα την ευκαιρία να δώσω χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν είχαν μέχρι σήμερα. Κάναμε ένα από τα χειρότερα ημίχρονα αλλά κάπου είναι λογικό, είχαμε αδειάσει από ενέργεια και είναι δίκαιη η νίκη του Αστέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x