Stoiximan Super League

Βεργέτης: «Θα χρειαστούμε τον κόσμο»

Μήνυμα στον κόσμο του Αστέρα Τρίπολης ενόψει των πλέι οφ έστειλε ο Στάικος Βεργέτης. «Θα τα δώσουμε όλα, τον χρειαζόμαστε δίπλα μας», δήλωσε μετά τη νίκη 2-0 κόντρα στην Κέρκυρα.

Την στήριξη του κόσμου στην προσπάθεια για υπέρβαση στα πλέι οφ ζήτησε ο Στάικος Βεργέτης.

«Θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας», ανέφερε ο τεχνικός του Αστέρας Τρίπολης που έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας απέναντι στην Κέρκυρα, παρότι κλήθηκε να παίξει με πολλές αλλαγές:

«Μια ομάδα που δεν έχει παίξει μαζί, κλήθηκε να το κάνει σήμερα και τα στοιχεία που έβγαλαν τα παιδιά ήταν εξαιρετικά. Αυτό είναι θετικό».

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Κλείσαμε την κανονική περίοδο με έναν θετικό τρόπο, δώσαμε χρόνο σε πολλά παιδιά. Η υπεροχή μας μεταφράστηκε σε δύο γκολ, αλλά είχαμε τις ευκαιρίες και για άλλα. Η ομάδα δεν είχε ομοιογένεια, αλλά έδειξε στοιχεία που θέλουμε να έχει ο Αστέρας. Από εδώ και πέρα θα ανασυνταχθούμε, θα οργανωθούμε, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τους αγώνες που έρχονται. Ζητάμε από τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Για τις πολλές ευκαιρίες: «Μια ομάδα που δεν έχει παίξει μαζί, κλήθηκε να παίξει σήμερα και τα στοιχεία που έβγαλαν τα παιδιά ήταν εξαιρετικά. Αυτό είναι θετικό».

Για τις εξαιρετικές επιδόσεις την εφετινή σεζόν και την πρωτιά του Μπαράλες στον πίνακα των σκόρερ: «Το ζητούμενο για εμάς ήταν να κρατήσουμε τον έναν βαθμό για τα πλέι οφ. Καλά είναι τα στατιστικά και τα παιδιά χάρηκαν με τον Χερόνιμο (σ.σ.: Μπαράλες), αλλά πάνω απ' όλα μετράμε την ουσία του πράγματος. Την τελευταία φορά που είχαμε λιγότερους αγώνες, αναλογικά η ομάδα είχε καλύτερη συγκομιδή βαθμών».

Για το παραπάνω βήμα: «Θέλουμε να αποφύγουμε το να παίξουμε Ιούνιο, γιατί είναι δύσκολο για την ομάδα να ξεκινήσει και πάλι τόσο νωρίς την προετοιμασία. Αλλαγμένοι δεν θα είμαστε. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε τα στοιχεία μας στη φάση της άμυνας αλλά και τις επίθεσης και να δούμε τι θα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x