Stoiximan Super League

Πρόβλημα και με Λημνιό στον Ατρόμητο

Λαβωμένος βγήκε ο Δημήτρης Λημνιός από την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό και ενώ ακολουθεί το δύσκολο ματς με τον Αστέρα.

Ένα επιπλέον πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Αστέρα Τρίπολης που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (11/02, 17:15).

Ο Δημήτρης Λημνιός έχει ένα χτύπημα στο μετατάρσιο από το ματς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο και έκανε ποδήλατο στο γυμναστήριο και spa την Πέμπτη. Ο Γιάννης Κοντοές, που ενοχλήσεις στο ισχιακό από το ματς με τον Παναιτωλικό, έκανε ατομικό. Όπως και ο Ντιγκινί που ούτως ή άλλως δεν έχει καταφέρει να προσφέρει στους «μπλε» λόγω τραυματισμού.

Με αποθεραπεία και spa για τους παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του Ολυμπιακού και προπόνηση για τους υπόλοιπους ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

*Ο Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών Τόλης Αποστόλου εκ μέρους της ΠΑΕ Ατρόμητος απέστειλε επιστολή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζοντας τις πιο θερμές ευχές για καλή ανάρρωση στο ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ20 των «πρασίνων» Αλέξανδρο Τριανταφυλλόπουλο που υπέστη ρήξη χιαστού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x