Stoiximan Super League

«Πρέσαρε πολύ ο ΠΑΟΚ»

Στην πίεση που άσκησε ο ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο, στο δεύτερο ημίχρονο της μεταξύ τους αναμέτρησης, αναφέρθηκε ο Γιώργος Παράσχος, τονίζοντας την επιθετική διάθεση που είχε η ομάδα του.

Για την διαφορετική εικόνα που έδειξε ο Ατρόμητος στα δύο ημίχρονο του ματς με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» τόνισε πως η πίεση που άσκησαν οι Θεσσαλονικείς στο δεύτερο μισό του ματς περιόρισε την επιθετική διάθεση της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές που δεν είχε την δυνατότητα να κάνει:

«Στο πρώτο ημίχρονο, βρήκαμε χώρους, έτσι σκοράραμε και μπορούσαμε να κάνουμε και άλλες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μας πίεσε πάρα πολύ, θέλαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές για να βοηθήσουμε την ομάδα, αλλά υπήρχε ο τραυματισμός του Παπαδόπουλου που δε μας άφησε να τις κάνουμε», ανέφερε αρχικά, ενώ συνέχισε μιλώντας για τη διαφορά της εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο:

«Είχαμε τη διάθεση αλλά δε μας άφησαν. Μας πρέσαρε πολύ ο αντίπαλος μπροστά, ο ΠΑΟΚ ήταν δυνατός στη μονομαχία και ψηλά και χαμηλά και ήταν πολύ δύσκολο να βγάλουμε καλές και οργανωμένες επιθέσεις».

Όσον αφορά την κούραση απ’ την περασμένη αγωνιστική, υπογράμμισε:

«Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια με τον Παναθηναϊκό, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που πέρασε ευχάριστο απόγευμα στην Καλλονή. Οι κράμπες του Ταυλαρίδη και ο τραυματισμός του Παπαδόπουλου το δείχνουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x