Stoiximan Super League

Πογέτ: «MVP της φετινής Super League ο Φορτούνης, αποκάλυψη ο Πανιώνιος»

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε στην εκπομπή Kick Off της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, χαρακτηρίζοντας MVP του φετινού πρωταθλήματος τον Κώστα Φορτούνη και ομάδα-αποκάλυψη τον εντυπωσιακό Πανιώνιο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ, στην κάμερα της εκπομπής του Kick Off της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ:

- Για τα πλέι οφ: «Προσπαθούμε να βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η ομάδα που θα είναι πιο συγκεντρωμένη, θα βγει πρώτη».

- Για τον MVP της φετινής Super League: «Είναι πολλοί αυτοί που πρωταγωνίστησαν. Καμιά φορά κοιτάς τους δικούς σου ποδοσφαιριστές… Είναι δύσκολο να διαλέξεις κάποιον από άλλη ομάδα. Ωστόσο, αν πάρεις ως δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής, θα έδινα τον τίτλο του MVP στον Φορτούνη».

- Για την ομάδα-έκπληξη φέτος: «Η αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος είναι ο Πανιώνιος, με βάση την παρουσία του όλη τη σεζόν».

Για τη βελτίωση του πρωταθλήματος: «Για να κάνουμε πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα πρέπει να έχουμε ίσους οικονομικούς όρους στις ομάδες, ώστε να είναι δυνατές και περισσότερο ανταγωνιστικές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x