Αγγλία

Γκουαρντιόλα για Αρτέτα: «Να γίνει ξεκάθαρος, ίσως γνωρίζει για τις 115 κατηγορίες της Σίτι»!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σήκωσε το... γάντι μετά τη φαρμακερή ατάκα του Αρτέτα, με τους δύο άλλοτε συναδέλφους στη Μάντσεστερ Σίτι να έχουν πλέον μια ανοικτή κόντρα μετά το επεισοδιακό Σίτι-Άρσεναλ!

Μπορεί να έχει περάσει μία εβδομάδα από το επεισοδιακό ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ στο «Έτιχαντ» για την 5η αγωνιστική της Premier League, ωστόσο, το κλίμα παραμένει τεταμένο ανάμεσα στις δύο ομάδες!

Θυμίζουμε πως μετά τη λήξη του αγώνα και με τους «πολίτες» να παίρνουν τον βαθμό (2-2) με τέρμα του Στόουνς στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, υπήρξε μεγάλη ένταση, τόσο στον αγωνιστικό χώρο - με κύριο πρωταγωνιστή τον Χάαλαντ - όσο και μετά στις δηλώσεις των παικτών.

Πολλοί παίκτες της Σίτι κατηγόρησαν την Άρσεναλ πως παίζει... βρώμικα και πως έκανε πολλές καθυστερήσεις για να πάρει το ματς. Από την άλλη, ο Γκάμπριελ, μίλησε για πόλεμο και πως είναι φυσιολογικό να γίνονται διάφορα εντός αγωνιστικού χώρου. Την Τρίτη, πριν το ματς του Κυπέλλου με την Μπόλτον, ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Μικέλ Αρτέτα, ερωτηθείς για το αν η ομάδα το χρησιμοποιεί... σκοτεινές τεχνικές, όπως την κατηγορεί η Σίτι, δήλωσε: «Ήμουν εκεί τέσσερα χρόνια. Έχω όλες τις πληροφορίες, οπότε ξέρω, πιστέψτε με...».

Ο Γκουαρντιόλα δεν άργησε να... σηκώσει το γάντι από την φαρμακερή ατάκα του άλλοτε βοηθού του στη Σίτι, απαντώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (28/09) αναμέτρησης με τη Νιούκαστλ. Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως ο Αρτέτα πρέπει να γίνει πιο ξεκάθαρος σε αυτά που λέει πως γνωρίζει, αφήνοντας αιχμές πως μπορεί να γνωρίζει πράγματα ακόμα και για τις κατηγορίες περί των 115 παραβιάσεων του οικονομικού Fair Play!

«Την επόμενη φορά, ο Μικέλ θα πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρος. Πρέπει να είναι ξεκάθαρος την επόμενη φορά για το τι ακριβώς εννοεί ότι ήταν εδώ για τέσσερα χρόνια και ξέρει ακριβώς τι συνέβη εδώ. Επειδή μπορεί να σχετίζεται με τη διαδικασία με τις 115 κατηγορίες, μπορεί να γνωρίζει πληροφορίες για αυτό, ίσως. Δεν ξέρω...

Ο Γκάμπριελ το είπε τέλεια στον Τύπο μετά το ματς, άρα είναι πόλεμος. Πρέπει να προκαλέσουμε τον αντίπαλο, να τον σπρώξουμε και στο τέλος τι μπορείς να κάνεις; Με προκαλείς; Εντάξει, είμαι εδώ. Θέλετε πόλεμο; Εντάξει, τώρα κάνουμε πόλεμο».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x