Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για Άρη - Απόγευμα Σαββάτου η άφιξη του Παβλένκα»

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει του μεγάλου κυριακάτικου ντέρμπι με τον Άρη (29/9, 20:30), μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Τάσο Νικολόπουλο ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου!

Αρχικά, αναφέρθηκε στον Γίρι Παβλένκα, κάνοντας λόγο για δεδομένη συμφωνία και αποκαλύπτοντας ότι ο Τσέχος τερματοφύλακας θα αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου (28/9), έτσι ώστε να περάσει από τα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του, διάρκειας ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για μία ακόμα σεζόν.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο μήνυμα του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, προς την ομάδα του ΠΑΟΚ, αναλύοντας την τοποθέτησή του ότι η φετινή ομάδα είναι η καλύτερη που είχε στα 12 χρόνια που βρίσκεται στο «τιμόνι» του συλλόγου, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τα πλάνα του Λουτσέσκου ενόψει Άρη.

Τέλος, αναφέρθηκε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που συνελήφθησαν στην Τουρκία, τονίζοντας ότι η ομάδα δεν κινδυνεύει με κάποια τιμωρία, ενώ μίλησε και για τον μικρό Γιαννάκη, ο οποίος συνεχίζει τις φυσικοθεραπείες στις ΗΠΑ, με όλα να πηγαίνουν βάσει προγράμματος.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x