Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Τα πιο δύσκολα έρχονται για τον Παναθηναϊκό - Οι παίκτες δεν πιστεύουν στον Τερίμ και το ανάποδο»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την επομένη της βαριάς ήττα από τον ΠΑΟΚ με σκορ 4-1 στην Τούμπα.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού την επομένη της βαριάς ήττα από τον ΠΑΟΚ με σκορ 4-1 στην Τούμπα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» έκανε λόγο για ένα εφιαλτικό βράδυ, τονίζοντας πως η ομάδα είναι φανερό ότι βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. «Το 4-1 διαμορφώθηκε στο τέλος, αλλά αν δει κανείς συνολικά το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος. Δεν μπορώ να καταλάβω όσους λένε πως ο Παναθηναϊκός ήταν μέχρι ένα σημείο καλός. Η ουσία είναι πως η ομάδα βρίσκεται σε αποσύνθεση, με τους παίκτες να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο. Δεν είναι σύμπτωση ότι έχει δεχθεί ο Παναθηναϊκός πρώτος γκολ στα 7 από τα 9 παιχνίδια των playoffs. Όλο αυτό εξηγείται. Η ψυχολογία δεν είναι καλά και η ομάδα είναι, πλέον, σε πολύ δύσκολη θέση και ενώ τα δύσκολα είναι μπροστά».

Για τον Φατίχ Τερίμ, δε και τις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τόνισε: «Οι παίκτες δεν πιστεύουν στον προπονητή και ο προπονητής δεν πιστεύει στους παίκτες. Εγώ καταλαβαίνω με τις δηλώσεις του ότι θέλει να βγάλει το ρόστερ ότι δεν κάνει. Έχει ακυρώσει τους παίκτες».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x