Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Τον έχει διαλύσει τον Παναθηναϊκό η άμυνά του - Ένα πεντάμηνο σε ελεύθερη πτώση βάσει αριθμών»

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ στην αγωνιστική ελεύθερη πτώση του Παναθηναϊκού σε κάθε στατιστική κατηγορία, αλλά και στην πολύ κακή αμυντική λειτουργεία στα playoffs.

Για τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ, αλλά και το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM o Nίκος Αθανασίου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα στους 94,6 στάθηκε στην πολύ κακή εικόνα του «τριφυλλιού» στην Τούμπα, ενώ ανέλυσε και την αγωνιστική πτώση της ομάδας το τελευταίο πεντάμηνο, μιλώντας με... αριθμούς.

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Αθανασίου, επικεντρώθηκε στην ανασταλτική λειτουργεία του Παναθηναϊκού στα playoffs, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι θα είναι μεγάλο ρίσκο, αν συνεχίσει με τον Τερίμ στον πάγκο ως το τέλος της σεζόν, παρότι δεν υπάρχει... ορίζοντας για άλλη επιλογή:

«Ως συνέχεια της κακής του εικόνας στέκομαι στην ανασταλτική λειτουργεία. Η άμυνα έχει... διαλύσει τον Παναθηναϊκό στα playoffs. Αυτή την στιγμή είναι χειρότερος και από τους τέσσερις σε όλους τους τομείς. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του για Τερίμ. Αυτή ωστόσο δεν είναι υποκειμενική. Δεν τον έκανε καλύτερο η αλλαγή προπονητή. Σε ένα πεντάμηνο είναι σε ελεύθερη πτώση.

Μπερνάρ, Ιωαννίδης και Μπακασέτας τράβηξαν το... κουπί όλο αυτό το διάστημα. Θα πάρει ρίσκο αν επιχειρήσει να τελειώσει τη σεζόν με τον Τερίμ στον πάγκο ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν υπάρχει στον ορίζοντα κάτι για αλλαγή. Θα το παλέψει ο Ιωαννίδης για Ολυμπιακό. Έχει ξεπεράσει τα όρια του. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα πρέπει να μείνει εκτός.».


Aκούστε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x