Stoiximan Super League

Επιστροφή Μάγκνουσον στον Παναθηναϊκό μετά από 8 μήνες!

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Επιστροφή και για Βέρμπιτς στον Παναθηναϊκό.

Ευχάριστα νέα με Μάγκνουσον στον Παναθηναϊκό!

Ο Ισλανδός στόπερ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στο 7ο δευτερόλεπτο του ντέρμπι με την ΑΕΚ τον περασμένο Σεπτέμβριο και έγινε αναγκαστική αλλαγή με δάκρυα στα μάτια, επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις. Συγκεκριμένα, ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος, συμμετέχοντας και σε άσκηση με μπάλα.



Υπενθυμίζεται ότι παρά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, το «τριφύλλι» είχε προχωρήσει σε μία αξιέπαινη κίνηση λίγες ημέρες μετά, προχωρώντας στην ανανέωση του συμβολαίου του 30χρονου αμυντικού έως το καλοκαίρι του 2025. Ο Μάγκνουσον μετράει 10 συμμετοχές και ένα γκολ στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.



Κατά τα λοιπά οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, ενώ όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα του «τριφυλλιού» με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και κυκλοφορία μπάλας ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στο πρόγραμμα επέστρεψε και ο Βέρμπιτς, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση το προηγούμενο διάστημα. Αντίθετα με ατομικό συνέχισε ο Ιωαννίδης, ενώ απουσίασε με άδεια ο Αϊτόρ, ο οποίος έγινε πρόσφατα πατέρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x