Stoiximan Super League

Αντίστροφη μέτρηση για τον νέο προπονητή στον Παναθηναϊκό

Tελική ευθεία πλέον για το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό με τους ανθρώπους της ομάδας να περιμένουν σήμερα την απάντηση του Μαουρίτσιο Σάρι και να κινηθούν... αναλόγως προς τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι... τώρα για τον Παναθηναϊκό αναφορικά με το θέμα του προπονητή.

Οι «πράσινοι» μια σχεδόν εβδομάδα πριν από την επίσημη «πρώτη» της ομάδας, θέλουν μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας να έχουν κλείσει τον νέο τους τεχνικό προκειμένου να «τρέξει» και ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς.

Διακαής πόθος των... πάντων, δεν είναι άλλος από τον Μαουρίτσιο Σάρι. Ο Ιταλός τεχνικός έχει στα χέρια του μια ηγεμονική πρόταση από τη διοίκηση του «τριφυλλιού» για την οποία ζήτησε... παράταση να απαντήσει την προηγούμενη Τρίτη και πλέον ήρθε η μεγάλη ώρα της κρίσης με τις επαφές να ολοκληρώνονται σήμερα. Δεδομένα η περίπτωση μόνο εύκολη δεν είναι αφού ο ίδιος ο Σάρι, έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να παραμείνει στην Ιταλία, ωστόσο το γεγονός ότι δεν έχει απαντήσει αρνητικά στον Παναθηναϊκό, δημιουργεί μια συγκρατημένη αισιοδοξία έστω και την ύστατη στιγμή.

Σε περίπτωση που ο 65χρονος τεχνικός απαντήσει αρνητικά ο Παναθηναϊκός, όπως όλα δείχνουν θα προχωρήσει την περίπτωση του Ντιέγκο Αλόνσο. Ο 49χρονος Ουρουγουανός τεχνικός είναι χωρίς ομάδα από τον Δεκέμβριο του 2023, όταν και αποχώρησε από τη Σεβίλλη στον πάγκο της οποίας αντικατέστησε τον σημερινό προπονητή του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Έχει στο ενεργητικό του κατάκτηση ενός πρωταθλήματος στο Μεξικό (με την Πατσούκα το 2016) και δύο CONCACAF Champions League (με την ίδια ομάδα το 2017 και τη Μοντερέι το 2019).

Εκτός αυτών, διετέλεσε και ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουρουγουάης από το 2021 (όταν διαδέχθηκε τον εμβληματικό Όσκαρ Ταμπάρες) και ήταν εκείνος που οδήγησε την «αλμπισελέστε» στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x