Ελλάδα

Εθνική: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Ιωαννίδης, εκτός με Μάλτα και ο Μπουχαλάκης

Φώτης Ιωαννίδης και Ανδρέας Μπουχαλάκης δε θα παίξουν στο φιλικό της Εθνικής μας με την Μάλτα, λόγω ενοχλήσεων στο ματς με τη Γερμανία, με τον πρώτο να γυρίζει παράλληλα στη χώρα μας.

Με δύο απουσίες θα παραταχθεί η Ελλάδα κόντρα στην Μάλτα, στο επόμενο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι της Εθνικής μας, που θα διεξαχθεί στις 11 Ιουνίου, στις 7:00 μ.μ.

Και αυτό γιατί τόσο ο Φώτης Ιωαννίδης όσο και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αποχώρησαν τραυματίες από τον χθεσινό (07/06) αγώνα με την Γερμανία και ως εκ τούτου δεν θα είναι στην διάθεση του υπηρεσιακού Νίκου Παπαδόπουλου.

Σε ό,τι αφορά στον σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, χτύπησε στον ώμο του μετά από μονομαχία με τον Αντόνιο Ρίντιγκερ. Υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις, ενώ μετά την μαγνητική, αποφασίστηκε να επιστρέψει στην χώρα μας.

Αναφορικά με τον μέσο της Χέρτα Βερολίνου, τώρα, είχε κι αυτός ενοχλήσεις.

Τέλος, στην προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν συμμετείχε ο Μανώλης Σάλιακας, ο οποίος έλαβε προγραμματισμένη άδεια για σήμερα.

Από εκεί και πέρα, η προπόνηση της Εθνικής στο «Μπορούσια Παρκ» ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα και, μετά το γεύμα, οι διεθνείς θα έχουν ελεύθερο πρόγραμμα μέχρι το δείπνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x